Меню
Меню
Your Cart

Digestive Probiotic 20 Billion 30 Veggie Capsules

Digestive Probiotic 20 Billion 30 Veggie Capsules
Digestive Probiotic 20 Billion 30 Veggie Capsules
Ново
Digestive Probiotic 20 Billion 30 Veggie Capsules
Digestive Probiotic 20 Billion 30 Veggie Capsules
Digestive Probiotic 20 Billion 30 Veggie Capsules
Digestive Probiotic 20 Billion 30 Veggie Capsules | Doctor's BestДоставя 6 пробиотични бактериални щамове Комбинация от Lactobacillus и Bifid..
 • Наличност: В наличност
 • Марка: Doctor`s Best Vitamins
 • Модел: Digestive Probiotic 20 Billion 30 Veggie Capsules
 • Код: DRB-00362
52.99 лв.
Без данък: 52.99 лв.

Digestive Probiotic 20 Billion 30 Veggie Capsules | Doctor's Best

 • Доставя 6 пробиотични бактериални щамове
 • Комбинация от Lactobacillus и Bifidobacterium
 • Ефективна доза само с една капсула
 • Подпомага работата на храносмилателния тракт
 • Помага да се възстанови правилната бактериална флора
 • Best Probiotic 20 Billion CFU 30 Veggie Caps на топ цена може да модулира работата на имунната система
 • Научно потвърдена ефективност
Best Probiotic 20 Billion CFU на топ цена се използват най-често като добавка към антибиотична терапия.Тъй като чревната микрофлора е от решаващо значение за здравето ни, важно е да знаем, че някои навици влошават състоянието й и затова би било разумно да включим в диетата си продукти, които ще колонизират нейните „правилни” бактерии. Микрофлората на червата е много важна за здравословното функциониране на този орган и за нашето здраве като цяло. Тя се свързва с метаболитните процеси в тялото, способността за абсорбиране на витамини и минерали, имунната система, както и нивото на нашата налична енергия. Но лошата храна и приемането на определени лекарства (например антибиотици) нарушават чревната флора. И това се случва постоянно, защото има и други фактори, които имат отрицателно въздействие върху нея.

Best Probiotic 20 Billion CFU е пробиотична хранителна добавка на изгодна цена, която ще помогне за колонизиране на флората на червата с „правилните” бактерии. 

Какви са ползите на Best Probiotic 20 Billion CFU от Doctor's Best?

Best Probiotic 20 Billion CFU е хранителна добавка от Doctor's Best, съдържаща комбинацията от 6 вида пробиотични бактерии от семействата Lactobacillus и Bifidobacterium в количество от 20 милиарда CFU в една капсула. Пробиотиците могат да бъдат измерени в единици за формиране на колонии (CFU), всяка единица приблизително е еквивалентна на една жизнеспособна пробиотична клетка.

 • Lactobacillus - доминиращо семейство от млечнокисели бактерии. Това са грам-положителни бактерии, което означава, че след Gram метод оцветяване те са в тъмно лилаво. Бактериалното семейство Lactobacillus трябва да доминира в червата на възрастните. В гастрономическата индустрия то се използва за производство на ферментирали храни - кефири, кисело мляко, кисели краставички и кисело зеле. Участва в разграждането на лактозата, като я метаболизира в млечна киселина.
 • Bifidobacterium - анаеробни грам-положителни бактерии. Това е бактериално семейство, което определено доминира в храносмилателните пътища на здравите новородени, след което постепенно с възрастта отстъпват място на бактериите от вида Lactobacillus. Заедно с Lactobacillus те могат ефективно да изместят патогени от червата и да подобрят състоянието им.

Какво представлява пробиотикът?

Пробиотичното наименование не може да се използва за всички бактерии, които обитават нашия организъм или се намират във ферментиралия продукт. За да бъде дадено такова име на определен бактериален щам, той трябва да премине сериозно изследване и да изпълни необходимите критерии. 

На първо място, бактериаленият щам не трябва да демонстрира характерните дейности, за патогените и трябва да донесе някои ползи за здравето на потребителя. Следователно е необходимо да бъде абсолютно безопасен, което трябва да е доказано при медицински изследвания за надлежна стандартизация. Пробиотичните бактерии трябва да отстраняват патогените от организма, като за това има два начина. Единят от тях е конкуренцията за епителните рецептори и ограничаването на достъпа до тях за бактериите, които не искаме да присъстват в червата. Пробиотиците могат също така да се борят непряко, като отделят вещества, които имат антимикробен ефект, за да убият конкурентите си. 

Помощ при чревни заболявания:

Пробиотичните добавки, Best Probiotic 20 Billion CFU 30 Veggie Caps, се използват най-често като добавка към антибиотична терапия, за да се сведе до минимум рискът от странични ефекти, главно под формата на диария. Много хора ги използват и в случай на диария, несвързана с употребата на антибиотици. Благодарение на приемането на пробиотични добавки е възможно да се оптимизира състава на чревната флора и да се стабилизира чревната перисталтика.
Влиянието върху цялата система.
 
Храносмилателните ензими от Doctor`s Best помага да се възстанови правилната бактериална флораИмунитетът идва от стомаха, това е често срещан израз, известен от векове и е добре обоснован. Бактериите, чрез свързване с епителните рецептори, инициират реакцията на имунната система под формата на определени цитокини. Видът цитокини зависи от бактериите, които се свързват с рецептора. Следователно, патогените могат да предизвикат продуциране на провъзпалителни фактори като TNF-алфа, IFN-g или Nf-КB. Въпреки това, бактериите, полезни за нашето здраве, увеличават производството на противовъзпалителни цитокини, между другото и на интерлевкин 10. Чрез използването на пробиотици можем да ограничим цитокините с противовъзпалителен ефект, като се предпазим от хронично общо възпаление, което демонстрира разрушително въздействие върху здравето ни.

Въпросът за това кои микроорганизми обитават нашия организъм, може да бъде дефиниран дори от нашето тегло. Доказано е, че има връзка между някои бактериални щамове с факта дали сме слаби или се борим с наднормено тегло. При по-пълните хора или при тези, които са склонни към напълняване, бактериите са в по-малко количество. Също така е установено, че добрите бактерии подпомагат извеждането на токисините, които приемаме с храната от тялото. Оказва се, че чревната флора неочаквано влияе и на здравословните проблеми на централна нервната система, имунната система, гастроинтестиналния тракт, опорно-двигателната система (по-специално артритни заболявания). 

Чести микробиологични нарушения:

Най-силният фактор, влияещ върху прекомерното развитие на патогенните микроорганизми, е честото използване на антибиотици, без те да са подходяща профилактика. Антибиотиците убиват бактериите, причиняващи заболявания, но и тези, които са полезни. За съжаление, след приключване на антибиотичната терапия, патогените се развиват по-бързо и получават господство в червата. Начинът за ограничаване на това явление е използването на пробиотик с много щамове за определен период от време след приключване на антибиотичната терапия. Нашият хранителен избор също е важен. Рядко консумираме ферментирали продукти, като например кефир или кисело зеле, благодарение на което в нашите черва не се доставят достатъчно млечнокисели бактерии. От друга страна, ние често избираме преработени продукти, обогатени с много консерванти, които могат да имат потенциално негативно влияние.
 
Best Probiotic 20 Billion CFU е с чудесна цена от Doctor's Best и се препоръчва на хора, които имат заболявания на храносмилателната система, както хронични, така и временни. Продуктът може да бъде полезен и като начин за модулиране на имунната защита и подобряване на общото здравословно състояние.
 
Препоръчителен прием: Приемайте 1 капсула дневно, с храна или както е препоръчано от лекар.
 
СъставСтойност
Probiotic bacterial strains proprietary blend                      
 Bifidobacterium lactis strain HN019 (HOWARU Bifido)  
 Bifidobacterium lactis strain BI-04
 Bifidobacterium lactis strain Bi-07
 Lactobacillus acidophilus strain La-14
 Lactobacillus salivarius strain Ls-33
 Lactobacillus paracasei strain Lpc-37
20 billion CFU 
 
†Daily Value не е установено.
1 CFU =  Единица за формиране на колонии, приблизително еквивалентна на една жива пробиотична клетка.
Други съставки: Целулоза, растителна капсула (целулоза, вода), калциев лаурат, силициев диоксид.
 
Не съдържа нищо друго освен изброените съставки. Без ГМО и без глутен
 
Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Можете да направите поръчка чрез сайта, на телефон 0887 077 988 или като я изпратите по е-мейл.