Меню
Your Cart

Алкохолизъм

Алкохолизмът е изключително неприятно заболяване, при което човек се намира в психическа и физическа зависимост от прием на алкохол. Това може да доведе до нарушения в психиката на човек. Освен това води до проблеми във функциите на организма, нарушена обмяна на веществата, както и увреждане на някои органи. Зависимостта от прием на алкохол става бавно. При мъжете зависимостта възниква след 10-тата или 15-тата година след прием, при младите хора и жените обаче е доста по-бързо.

Наблюдават се мисловни, както и различни поведенчески и телесни разстройства. Основните характеристики на заболяването са: промяна в поведението, загуба на тегло, увреждания по тялото, нарушения във нормалното общуване, както и проблеми в работна среда и семейство. Може да се наблюдават различни признаци при алкохолната зависимост. Някои са:

-силно желание за прием на спиртни напитки

-абстиненция

-прием на голямо количество алкохол, с цел да се постигне по добър ефект

Направени са много изследвания, които показват, че зависимостта се наблюдава около 4 пъти повече при лица, на които родителите са алкохолици. В тази категория проблеми ние ви предлагаме и някои продукти, като Sam-E, Магарешки бодил (бял трън), които подобряват тези състояния.
 

Double-Strength SAMe 400 mg 30 Enteric Coated TabletsГрижи се за здравето на черния дроб Помага при хронична умора Помага за детоксикацията на тялото Използва се при депресия Подходяща добавка за вегетарианци SAM-e 400 mg 30 enteric coated tablets помага при стрес Без странични еф..
67.49 лв.
Без данък:67.49 лв.
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)