Меню
Your Cart

Алкохолизъм

Алкохолизмът е изключително неприятно заболяване, при което човек се намира в психическа и физическа зависимост от прием на алкохол. Това може да доведе до нарушения в психиката на човек. Освен това води до проблеми във функциите на организма, нарушена обмяна на веществата, както и увреждане на някои органи. Зависимостта от прием на алкохол става бавно. При мъжете зависимостта възниква след 10-тата или 15-тата година след прием, при младите хора и жените обаче е доста по-бързо.

Наблюдават се мисловни, както и различни поведенчески и телесни разстройства. Основните характеристики на заболяването са: промяна в поведението, загуба на тегло, увреждания по тялото, нарушения във нормалното общуване, както и проблеми в работна среда и семейство. Може да се наблюдават различни признаци при алкохолната зависимост. Някои са:

-силно желание за прием на спиртни напитки

-абстиненция

-прием на голямо количество алкохол, с цел да се постигне по добър ефект

Направени са много изследвания, които показват, че зависимостта се наблюдава около 4 пъти повече при лица, на които родителите са алкохолици. В тази категория проблеми ние ви предлагаме и някои продукти, като Sam-E, Магарешки бодил (бял трън), които подобряват тези състояния.
 

Double-Strength SAMe 400 mg 30/60 Enteric Coated TabletsГрижи се за здравето на черния дроб Помага при хронична умора Помага за детоксикацията на тялото Използва се при депресия Подходяща добавка за вегетарианци SAM-e 400 mg 30/60 enteric coated tablets помага при стрес Без страни..
85.00 лв.
Без данък:85.00 лв.
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)