Меню
Меню
Филтър
Your Cart

Здрава Кожа

Кожата е най-големия анатомичен орган и има функцията да предпазва тялото от механични въздействия и патогени. Има способността да служи за регулиране на температурата и за топлоизлация. Освен това служи и като рецептор за част от сетивата. Тя е изградена от два слоя – дерма и епидермис.

С напредване на възрастт съдържанието на колаген в кожата започва да намалява. Затова ние предлагаме хранителни здравословни добавки, които могат да се погрижат за здравето на вашата кожа. 

Astaxanthin With AstaPure 6 mg 90 Veggie Softgels | Doctor`s BestПодпомага здравето на сърцето   Подобрява еластичността на кръвоносните съдове Има анти-ейдж ефект Придава сила и енергия Подобрява дейността на мозъка Astaxanthin With AstaPure 6 mg на супер цена е мощен ант..
79.89 лв.
Без данък:79.89 лв.
Купи
Biotin 5000 mcg 120 capsules Doctor`s BestНормализира кръвната захар Помага за увеличаване на хемоглобина Регулира холестерола Може да помогне за изгаряне на мазнините Грижи се за здравето на кожата и ноктите Подпомага сърдената функция Подобрява ензимните функцииКакво предс..
39.99 лв.
Без данък:39.99 лв.
Купи
Fish Collagen with Naticol 30 Powder Stick Packs Doctor`s BestПодобрява външния вид на кожата Дава еластичност на кожата  Укрепва костите, връзките и хрущялите Подобрява производството на колаген Увеличава способността за усвояване и задържане на влага Съдържа най-силният и раз..
81.49 лв.
Без данък:81.49 лв.
Купи
Fully Active B Complex 30 Veggie Capsules Fully Active B Complex 30 Veggie Capsules
Топ продукт
Fully Active B Complex 30 Veggie Capsules Doctor`s BestМощен антиоксидант Помага при депресии Използва се при хронична умора Благоприятства при стрес Грижи се а здравето на кожата и косата Fully Active B Complex 30 Veggie Capsules на добра цена от Doctor`s Best и спомага обмяна..
39.59 лв.
Без данък:39