Меню
Меню
Филтър
Your Cart

Бъбреци и Пикочен мехур

Инфекциите на бъбреците и пикочния мехур са много често срещани проблеми, най-вече при жените. Симптомите, които се наблюдават са често уриниране, както и парене. Може да има и болки в долната част на корема, както и кървава или по-мътна урина. Тази инфекция може да се разпространи и в бъбреците, като там болките вече са много силни, те стигат до гърба, появява се втрисане, гадене и висока температура, дори и диария.

Бъбрекът е орган в тялото, който има способността да филтрира кръвта и да отделя вредните токсини. Той е част от отделителната система. Проблемите могат да бъдат причинени от различни фактори. Всеизвестен е проблемът, свързан с цистита. Други срещани заболявания и проблеми с отделителната система са: камъни в бъбреците, подагра, бъбречна недостатъчност, пиелонефрит и други. Всички тези проблеми се получават в резултат на Вашия начин на живот и хранене. За бъбреците има разрешени и неразрешени храни, тъй като това е един доста капризен орган.

Бъбречната недостатъчност може да се развие бавно или да се появи внезапно. Много е важно да си обърнете внимание навреме, след като усетите първите симптоми. Някои от симптомите, които може да следите са: загуба на апетит, отслабване, често посещаване на тоалетна, гадене и повръщане. 

Bladder Support Complex with Go-Less 120 Veggie Capsules Bladder Support Complex with Go-Less 120 Veggie Capsules
2 - 3 Дни
Bladder Support Complex with Go-Less 120 Veggie CapsulesПомага за поддържане на цялостен здравословен пикочен мехурБез ГМО / Без глутен / ВеганПомага за поддържане на нормален тон на пикочния сфинктерХвощът помага да се поддържа здравословна функция на пикочните пътищаДобавка за Пикочен Мехур с Go-L..
109.00 лв.
Без данък:109.00 лв.
2 - 3 Дни
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)
Filter Products