Меню
Меню
Филтър
Your Cart

Бронхит

Бронхит е заболяване, което се характеризира с възпаления на бронхите на белия дроб. Проявява се в 2 форми, което се определя от начина на протичане и неговата продължителност. Бронхитът може да бъде хроничен или остър. Като при острият се наблюдават симптоми, като отделяне на храчки и кашлица и може да продължи около месец. Много често този вид бронхит се дължи на вируси. Хроничният бронхит се проявява с кашлица и отделяне на храчки, но в по-дълъг период от 3 месеца до година. Като това може да продължи няколко години.

Като цяло бронхитът може да се появи при продължителна употреба на тютюн, както и от замърсения въздух от промишлените предприятия. Често срещаните симптоми в началото са: суха кашлица, но след това започва кихане, гнойна секреция, хрема, температура, както и болки в гърлото.

Много често биват използвани различни лекарства, които помагат за освобождаване на запушените бронхи. Те могат да втечнят секрета и да подпомогнат неговото отделяне. Лечението на бронхит се състои основно в това да се облекчават симптомите.

NAC Detox Regulators 60 Veggie Capsules NAC Detox Regulators 60 Veggie Capsules
Не е в наличност
NAC Detox Regulators 60 Veggie CapsulesПодобрява функциите на дихателната система Действа противовъзпалително  Има силно антиоксидантно действие Помага при синузит и отит Действа добре при бронхит N-Acetylcysteine 600 мг 60 капсули е на супер цена от Doctor's Best помаг..
29.99 лв.
Без данък:29.99 лв.
Не е в наличност
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)
Filter Products