Меню
Меню
Филтър
Your Cart

Здрави Нокти

Ноктите са рогово образувание в края на пръстите, както при човека, така и при животните. Те са видоизменени кожни образувания и са изградени от втвърдени протеини и кератин. Имат функцията да защитават крайните фаланги на пръстите. Ако се наблюдава промяна в цвета и растежа, тогава става въпрос за някакво заболяване.

Има различни добавки, витамини и минерали, които поддържат здравето на ноктите и се грижат за красотата им. 

Hydrolyzed Keratin with KeraGlo 500 mg 60 Veggie Caps Hydrolyzed Keratin with KeraGlo 500 mg 60 Veggie Caps
Ново
Hydrolyzed Keratin with KeraGlo 500 mg 60 Veggie CapsПомага за укрепване, подхранване и хидратиране на косатаСтимулира здравето, здравината и външния вид на кожата, косата и ноктитеПомага за възстановяване на яркостта, плътността и обема на косатаПомага за задържане на влага във влакната на косъма и..
99.00 лв.
Без данък:99.00 лв.
Купи
Zinc L-Carnosine Complex with PepZinGl 120 Veggie Capsules Zinc L-Carnosine Complex with PepZinGl 120 Veggie Capsules
Ново Топ продукт
Патентован комплекс от цинк и L-карнозинЦинкът допринася за поддържането на здрави костиЦинкът благоприятства зрениетоЦинкът е полезен за ноктите, кожата и състоянието на косатаЦинкът има положителен ефект върху имунната системаПодходящ за вегани и вегетарианциЦинк Карнозин Комплекс с PepZin Gl на к..
71.99 лв.
Без данък:71.99 лв.
Купи
Epicor 500 mg 60 Veggie CapsulesВъзпира развитието на подагра Увеличава апетита Помага при неврит Намалява холестерола Помага за нормалната обмяна на веществата Действа добре при стрес Подсилва имунната система EPICOR 500 mg 60 veggie caps​ е на изгодна цена от Doctor'..
75.00 лв.
Без данък:75.00 лв.
Купи
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)