Меню
Меню
Филтър
Your Cart

Минерали

Минералите са много важни за протичането на процесите в организма, както и за тяхното укрепване. Те биват няколко вида – есенциални и неесенциални. Някои минерали немогат да се усвояват добре от тялото. Есенциалните са такива минерали, без които организма не може, а неесенциалните са много важни, но не са задължителни. Те имат изключителна функция, подпомагат процесите и се грижат за нашето здраве.

Задължителните есенциални минерали са – магнезий, сяра, калций, натрий и други. Неесенциалните се наричат още микроелементи и към тях се отнасят – хром, мед, желязо.

Действието на минералите върху организма е доста силно. Подпомагат подсилване на функциите на мозъка, нервната система. 

Calcium Bone Maker Complex with MCHCal 180 Capsules | Doctor`s BestПомага за здравето на костите и зъбите Срещу остеопороза Гарантира правилното усвояване на калций Подпомага здравословната функция на сърцето За попълване недостига на Калций Важен е за мускулните съкращения За доб..
52.19 лв.
Без данък:52.19 лв.
Купи
High Absorption Magnesium 100% Chelated 120 Tablets High Absorption Magnesium 100% Chelated 120 Tablets
Топ продукт
High Absorption Magnesium 100% Chelated 120 TabletsПодпомага функциите на сърцето Използва се при остеопороза Помага при различни спазми За по-добра памет и концентрация Спомага при мускулни болкиКакво знаем Magnesium Chelated?Magnesium Chelated  е елементът Магнезий. Т..
39.99 лв.
Без данък:39.99 лв.
Купи
High Absorption Magnesium 100% Chelated 240 Tablets High Absorption Magnesium 100% Chelated 240 Tablets
Ново
High Absorption Magnesium 100% Chelated 240 TabletsПодпомага функциите на сърцето Използва се при остеопороза Помага при различни спазми За по-добра памет и концентрация Спомага при мускулни болкиКакво знаем Magnesium Chelated?Magnesium Chelated  е елементът Магнезий. Т..
63.99 лв.
Без данък:63.99 лв.
Купи
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)
Filter Products