Меню
Меню
Филтър
Your Cart

Детоксикация

Детоксикацията е метод, който представлява пречистване на организма. Този метод е от алтернативната медицина. И тъй като ежедневието ни изключително натоварено, живеем в замърсена околна среда, храните не са толкова чисти, организмът ни натрупва голямо количество токсини. Затова е необходимо той да бъде пречистен. С времето тези токсини започват да задръстват тялото и това пречи на нормалното функциониране на организма.

По този начин започва и спад на имунната система, затлъстяваме и сме подложени на голям стрес. От там идват и депресиите и болестите, които ни налягат. За детоксикацията на тялото е добре да се приема голямо количество вода на ден (поне 2 литра). Приемът на фибри също е препоръчително. 

Best Ashwagandha Featuring Sensoril 125 mg 60 Veggie Caps Doctor`s BestПремахва и облекчава симптомите на умора Има противовъзпалително действие Силен антиоксидант Има противораков ефект Подобрява концентрацията Намалява негативните ефекти от стреса Best Ashwagandha Featuring Sens..
38.99 лв.
Без данък:38.99 лв.
Купи
Betaine HCL Pepsin & Gentian Bitters 120 Capsules Betaine HCL Pepsin & Gentian Bitters 120 Capsules
Ново
Betaine HCL Pepsin & Gentian Bitters 120/360 CapsulesПодпомага храносмилателния капацитет на стомаха Оптимизира храносмилателната ефективностПодобрява асимилирането на протеини и витаминиСтимулира стомашните ензимиБетаин с Пепсин 120/360 капсули на топ цена от Doctor's BestКакво знаем за Бе..
35.49 лв.
Без данък:35.49 лв.
Купи
Betaine HCL Pepsin & Gentian Bitters 360 Capsules Betaine HCL Pepsin & Gentian Bitters 360 Capsules
Ново
Betaine HCL Pepsin & Gentian Bitters 360 CapsulesПодпомага производството на хидрохлорна киселинаПодобрява разграждането на протеиниПодпомага функцията на храносмилателната системаПодобрява усвояването на хранителните веществаBetaine HCL Pepsin & Gentian Bitters 360 Capsules е на супер цена ..
89.00 лв.
Без данък:89.00 лв.
Купи
Curcumin Phytosome feat. Meriva 500 mg 60/180 Veggie CapsЗабавя стареенето Мощен антиоксидант Подсилва имунитета Подобрява умствените способности Подпомага концентрацията и паметта Curcumin Phytosome Meriva 500 мг 60/180 veggie caps на топ цена от Doctor's Best поддържа с..
67.99 лв.
Без данък:67.99 лв.