Меню
Меню
Филтър
Your Cart

Детоксикация

Детоксикацията е метод, който представлява пречистване на организма. Този метод е от алтернативната медицина. И тъй като ежедневието ни изключително натоварено, живеем в замърсена околна среда, храните не са толкова чисти, организмът ни натрупва голямо количество токсини. Затова е необходимо той да бъде пречистен. С времето тези токсини започват да задръстват тялото и това пречи на нормалното функциониране на организма.

По този начин започва и спад на имунната система, затлъстяваме и сме подложени на голям стрес. От там идват и депресиите и болестите, които ни налягат. За детоксикацията на тялото е добре да се приема голямо количество вода на ден (поне 2 литра). Приемът на фибри също е препоръчително. 

Best Ashwagandha Featuring Sensoril 125 mg 60 Veggie Caps Doctor`s BestПремахва и облекчава симптомите на умора Има противовъзпалително действие Силен антиоксидант Има противораков ефект Подобрява концентрацията Намалява негативните ефекти от стреса Best Ashwagandha Featuring Sens..
38.99 лв.
Без данък:38.99 лв.
Купи
Betaine HCL Pepsin & Gentian Bitters 120 Capsules Betaine HCL Pepsin & Gentian Bitters 120 Capsules
Ново
Betaine HCL Pepsin & Gentian Bitters 120/360 CapsulesПодпомага храносмилателния капацитет на стомаха Оптимизира храносмилателната ефективностПодобрява асимилирането на протеини и витаминиСтимулира стомашните ензимиБетаин с Пепсин 120/360 капсули на топ цена от Doctor's BestКакво знаем за Бе..
44.99 лв.
Без данък:44.99 лв.
Купи
Betaine HCL Pepsin & Gentian Bitters 360 Capsules Betaine HCL Pepsin & Gentian Bitters 360 Capsules
Ново
Betaine HCL Pepsin & Gentian Bitters 360 CapsulesПодпомага производството на хидрохлорна киселинаПодобрява разграждането на протеиниПодпомага функцията на храносмилателната системаПодобрява усвояването на хранителните веществаBetaine HCL Pepsin & Gentian Bitters 360 Capsules е на супер цена ..
89.00 лв.
Без данък:89.00 лв.
Купи
Curcumin Phytosome feat. Meriva 500 mg 180 Veggie Caps Curcumin Phytosome feat. Meriva 500 mg 180 Veggie Caps
Ново
Curcumin Phytosome feat. Meriva 500 mg 180 Veggie CapsЗабавя стареенето Мощен антиоксидант Подсилва имунитета Подобрява умствените способности Подпомага концентрацията и паметта Curcumin Phytosome Meriva 500 мг 180 veggie caps на топ цена от Doctor's Best поддържа сърдечн..
159.99 лв.
Без данък:159.99 лв.