Меню
Меню
Филтър
Your Cart

Фибромиалгия

Фибромиалгията заболяване най-често наблюдавано при жените. То се изразява в хронична болна по тялото. Наподобява на артрита. Оплакванията са широко разпространени и те включват ставни и мускулни болки, както и хронична умора.

Това състояние може да предразположи организма към депресия и социално изолиране. Той направо може да срине всички физическите и психическите сили, значително засяга  работоспособността. Други наблюдавани симптоми са тревожност, депресия, умора и нарастваща болка. Нещо доста специфично за това заболяване е усещането на болката във всички части на тялото. Тя е болезнена при натиск на определени точки – тазовите и раменните стави. Може да се наблюдават и нарушения в съня и настроението. Много добра хранителна добавка, която подобрява това състояние е SAM-e

Pure D-Ribose Pwdr with Bioenergy Ribose 250 g Pure D-Ribose Pwdr with Bioenergy Ribose 250 g
Ново
Pure D-Ribose Pwdr with Bioenergy Ribose 250 gПодобрява сърдечните енергийни нива Възстановява мускулите след тренировкаУвеличава производството на свободни радикали в мускулната тъкан Д-Рибоза на прах (D-Ribose Powder) 250 гр на топ цена от Doctor's BestКакво знаем за Д-Рибоза на прах (D-..
100.00 лв.
Без данък:100.00 лв.
Купи
Double-Strength SAMe 400 mg 30 Enteric Coated TabletsГрижи се за здравето на черния дроб Помага при хронична умора Помага за детоксикацията на тялото Използва се при депресия Подходяща добавка за вегетарианци SAM-e 400 mg 30 enteric coated tablets помага при стрес Без странични еф..
85.00 лв.
Без данък:85.00 лв.
Купи
Double-Strength SAMe 400 mg 60 Enteric Coated Tablets Double-Strength SAMe 400 mg 60 Enteric Coated Tablets
Ново
Double-Strength SAMe 400 mg 60 Enteric Coated TabletsПодобрява настроениетоНамалява болката в ставитеПодобрява сърдечно-съдовата функцияПодобрява функцията на черния дробПодобрява качеството на съняПодобрява имунната функцияSAM-e 400 мг 60 таблетки е на хит цена от Doctor’s BestКакво знаем за SAM-e?..
160.00 лв.
Без данък:160.00 лв.
Купи
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)
Filter Products