Меню
Меню
Филтър
Your Cart

Възпаление на Червата

Възпалението на червата е остро заболяване, което най-често се причинява от болестни фактори. Тези фактори са: заболяване на жлъчката, жлъчните пътища, стомаха, диабет, заболяване на панкреаса, сърдечна недостатъчност, простуда и други. Голямо значение за това заболяване имат лекарствата, гъбичките, бактериите, вирусите и токсичните храни. Най-често наблюдаваните симптоми са повръщане, диария и подуване в областта на корема.

Червата са централният орган в тялото. Жлезите в обвивката на червата изработват до 8 литра течност, само за едно денонощие. В дебелото черво тази течност постепенно се засмуква. Друг вид възпаление на червата е Гастроентеритът. Това в заболяване на тънките черва и стомаха. В началото симптомите, които се проявяват са: загуба на апетит и повръщане, което трае само няколко дни.

Добре е да се избягва приема на пържени храни, голямо количество алкохол, лекарства, цигари, преяждане и други. Това са малка част от причините, които могат да отключат това заболяване. Острото възпаление на дебелите черва е известно като „остър колит“. Причините тук са инфекциозните агенти, като шигела, салмонела, коли-бактерии, химически отрови и други. 

Betaine HCL Pepsin & Gentian Bitters 120 Capsules Betaine HCL Pepsin & Gentian Bitters 120 Capsules
Ново
Betaine HCL Pepsin & Gentian Bitters 120/360 CapsulesПодпомага храносмилателния капацитет на стомаха Оптимизира храносмилателната ефективностПодобрява асимилирането на протеини и витаминиСтимулира стомашните ензимиБетаин с Пепсин 120/360 капсули на топ цена от Doctor's BestКакво знаем за Бе..
44.99 лв.
Без данък:44.99 лв.
Купи
Betaine HCL Pepsin & Gentian Bitters 360 Capsules Betaine HCL Pepsin & Gentian Bitters 360 Capsules
Ново
Betaine HCL Pepsin & Gentian Bitters 360 CapsulesПодпомага производството на хидрохлорна киселинаПодобрява разграждането на протеиниПодпомага функцията на храносмилателната системаПодобрява усвояването на хранителните веществаBetaine HCL Pepsin & Gentian Bitters 360 Capsules е на супер цена ..
89.00 лв.
Без данък:89.00 лв.
Купи
Gluten Rescue with Glutalytic 60 Veggie Capsules Gluten Rescue with Glutalytic 60 Veggie Capsules
Ново
Gluten Rescue with Glutalytic 60 Veggie CapsПомага за доброто усвояване на глутен Изцяло вегетариански продукт За по-добра храносмилателна система За увеличаване на сила и издръжливост Подходящо средство при безглутенова диета Gluten Rescue с Глуталитик 60 вегетариански ка..
59.49 лв.
Без данък:59.49 лв.
Купи
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)
Filter Products