Меню
Меню
Филтър
Your Cart

Депресия

Депресия това е чужда дума, която в превод означава „потискане“. Това потискане е потискане на емоции. Препаратите, които се приемат за превенцията на депресията могат да бъдат изключително полезни.

Тя варира в големи граници, като симптомите на тежката депресия са: липса на енергия, промяна в настроението, загуба на апетит, тревожност, стрес и затруднена концентрация. Освен това може да се наблюдава и унилост, отчаяние и безпомощност. Когато по-продължително време се проточат тези признаци, става въпрос за заболяване, което е известно още като клинична депресия.

Има леки форми на депресия и те се наричат дистимия. Редуването на депресивните признаци с такива, като манийно поведение, вече говорим за биполярно разстройство. Ние ви предлагаме някои здравословни добавки, които да потиснат депресията и да подобрят вашето настроение. 

Best Ashwagandha Featuring Sensoril 125 mg 60 Veggie Caps Doctor`s BestПремахва и облекчава симптомите на умора Има противовъзпалително действие Силен антиоксидант Има противораков ефект Подобрява концентрацията Намалява негативните ефекти от стреса Best Ashwagandha Featuring Sens..
38.99 лв.
Без данък:38.99 лв.
Купи
Biotin 5000 mcg 120 capsules Doctor`s BestНормализира кръвната захар Помага за увеличаване на хемоглобина Регулира холестерола Може да помогне за изгаряне на мазнините Грижи се за здравето на кожата и ноктите Подпомага сърдената функция Подобрява ензимните функцииКакво предс..
39.99 лв.
Без данък:39.99 лв.
Купи
Fully Active B Complex 30 Veggie Capsules Fully Active B Complex 30 Veggie Capsules
Топ продукт
Fully Active B Complex 30 Veggie Capsules Doctor`s BestМощен антиоксидант Помага при депресии Използва се при хронична умора Благоприятства при стрес Грижи се а здравето на кожата и косата Fully Active B Complex 30 Veggie Capsules на добра цена от Doctor`s Best и спомага обмяна..
39.59 лв.
Без данък:39.59 лв.
Купи