Меню
Меню
Your Cart

Digestive Enzymes 90 Veggie Capsules

Digestive Enzymes 90 Veggie Capsules
Digestive Enzymes 90 Veggie Capsules
Ново Топ продукт
Digestive Enzymes 90 Veggie Capsules
Digestive Enzymes 90 Veggie Capsules
Digestive Enzymes 90 Veggie Capsules
Digestive Enzymes 90 Veggie Capsules Doctor`s Best• Изцяло вегетариански продукт• Подобрява храносмилателната система• За по-добър метабол..
 • Наличност: В наличност
 • Модел: Digestive Enzymes 90 Veggie Capsules
 • Код: DRB-00047
81.99 лв.
Без данък: 81.99 лв.

Digestive Enzymes 90 Veggie Capsules Doctor`s Best

• Изцяло вегетариански продукт
• Подобрява храносмилателната система
• За по-добър метаболизъм
Digestive Enzymes 90 Veggie Caps на Doctor`s Best са на топ цена

Какво представляват Digestive Enzymes на Doctor`s Best

Всяка капсула осигурява на организма ензими, предназначени да оптимизират храносмилането на мазнинитеЗа оптимална храносмилателна поддръжка, използвайте Храносмилателни ензими на Doctor`s Best на страхотна цена.Digestive Enzymes  е пълен спектър на високоефективна храносмилателна ензимна смес, създадена, за да допълва и подпомага собствените храносмилателни способности на тялото. Всяка капсула осигурява на организма ензими, предназначени да помогнат за по-бързото разграждане на мазнините, протеините и въглехидратите, присъстващи във варени и сурови храни. Формулата доставя допълнителната подкрепа на алфа-галактозидазата и бета-глюканазата за разграждане на зеленчуци, боб и зърнени храни и ензими като глюкоамилаза и инвертаза, които подпомагат разграждането на захари. В допълнение, тази пълна формула съдържа приятелски бактерии, които уникално насърчават оптималното чревно здраве. Перфектен за вегетарианци!

Как действат Digestive Enzymes 90 Veggie Caps?

Ензимите се произвеждат от панкреаса и се секретират в дванадесетопръстника (горното тънко черво), където протеините, въглехидратите и мазнините се разграждат преди абсорбцията. Капацитетът на организма да произвежда ензими може да намалее с възрастта. Освен това, стресът и други нездравословни фактори идвайки от начина на живот могат да повлияят на производството на ензими. Приемането на Храносмилателни ензими 90 капсули поддържа допълването на ензимните нива на организма, стимулирайки здравословното храносмилане и доставянето на жизненоважни хранителни вещества в организма. Поддържането на здравословно храносмилане не само помага при случаен стомашно-чревен дискомфорт, но също така подпомага самата цялост на чревната лигавица. Освен това ензимите могат да подобрят здравословното бактериално равновесие в червата чрез намаляване на натрупването на неразградени храни в дебелото черво.

Защо да приемате Digestive Enzymes ?

Храносмилателни ензими 90 капсули са на невероятна цена и предлагат пълен набор от ензими, които подпомагат разграждането на въглехидрати, фибри, белтъчини и мазнини.
Храносмилателни ензими 90 капсули са на невероятна цена и предлагат голямо разнообразие от ензими, които подпомагат по-бързото разграждането на въглехидрати, фибри, белтъчини и мазнини.
В съдържанието на този уникален продукт присъстват изчерпателен набор от ензими, които подпомагат усвояването на въглехидрати и фибри:
 • Алфа-галактозидаза - ензим, който улеснява разграждането на въглехидрати като рафиноза и стахиоза. Този ензим е особено полезен в подпомагането на храносмилането на сурови зеленчуци и боб.
 • Амилаза - Този ензим функционира, за да разгражда въглехидратите, като нишесте и гликоген, под формата на глюкоза.
 • Бета-глюканаза - важен ензим, който улеснява разграждането на бета-свързани глюкозни връзки, свързани с пълнозърнести храни като ечемик, овес и пшеница.
 • Целулазата - Този ензим помага да се освободят хранителните вещества, открити както в плодовете, така и в зеленчуците, като се разруши целулозата - растителна фибри.
 • Глюкоамилаза - Този ензим допълва функцията на хемицелулазата чрез разграждане на полизахаридите от растенията.
 • Хемицелулаза - Този ензим спомага за разграждането на въглехидратите и е най-полезен за повишаване ефективността на храносмилането на полизахариди от растителни храни.
 • Invertase - Този ензим улеснява разграждането на въглехидратите и е особено ефективен при подпомагане на смилането на захароза(обикновена захар).
 • Лактаза - Този ензим е необходим за правилното използване и смилане на лактозата, преобладаващата захар в млякото и други млечни продукти. 
 • Фитаза - Този ензим разгражда растителните въглехидрати и е особено полезен при разграждането на фитиновата киселина, открита в листни зеленчуци. Тъй като този ензим разгражда фитиновата киселина, той освобождава минералите в растенията и спомага за усвояването им.
 • Ксиланаза - Този ензим е подтип на хемицелулазата и служи за разграждане на разтворими влакна от хранителни източници. Подкрепа за храносмилането на протеини .
 • Бромелаин - ензим, който се получава от ананас. Tова хранително вещество улеснява усвояването на протеини. Бромелаин е свързан и с широк спектър от разнообразни собствени здравни ползи. 
 • Папаин – Получава се от папая и служи за подобряване на храносмилането на протеини, улеснявайки абсорбцията на хранителни вещества. 
 • Протеаза - Този ензим поддържа храносмилането на протеините, разграждайки ги в абсорбируеми единици аминокиселини - градивните елементи за регенеративните цели на организма. Подкрепа за смилане на мазнини 
 • Липаза - основният ензим, който функционира, за да разгради липидите и да подобри оползотворяването на мазнините. В това си качество поддържа функцията на жлъчния мехур. Благоприятни микроорганизми Bacillus subtilis - Допълването с този важен пробиотичен организъм насърчава здравословното бактериално равновесие в червата. Пробиотичните организми са изследвани за тяхната способност да поддържат здрава имунна функция, ефективно храносмилане и общо здраве и благосъстояние на храносмилателния тракт.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула с всеки прием на храна.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 90

Състав в 1 доза (1 капсула)Стойност%ПДД
Амилаза смес20000 ME**
Протеаза смес95000 ME**
DPPIV250 ME**
Бромелаин50 ME**
Папаин500000 ME**
Инвертаза100 ME**
Целулаза3250 ME**
Бета-глуканаза65 ME**
Алфа-галактосидаза500 ME**
Хемицелулаза750 ME**
Ксиланаза650 ME**
Фитаза10 MЕ**
Глюкоамилаза50 ME**
Липаза3000 ME**
Лактаза1000 ME**
Bacillus subtillis1 млрд. живи бактерии**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: модифицирана целулоза.

Не съдържа глутен, ГМО-продукти.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Съхранявайте на прохладно и сухо място!

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Можете да направите поръчка чрез сайта, на телефон 0887 077 988 или като я изпратите по е-мейл.