Меню
Меню
Филтър
Your Cart

Стомашни киселини и Рефлукс

Киселините в стомаха много често се наблюдават при хората. Получават се при лошо храносмилане, стрес и при проблеми със стомаха. В процесите на храносмилане, стомаха отделя стомани сокове, които съдържат ензими и киселини. Те имат способността да разграждат продуктите. Обаче понякога тези киселини и ензими могат да изменят своето местоположение и се връщат обратно в хранопровода. По този начин се появява парене, оригване и къркорене. Може да се появи и неприятен горчив вкус в устата.

Има различни причини за появата на стомашни киселини,  като най-голямо влияние имат хранителните ни навици. Чували сте за гастроезофагеален рефлукс. Това е е заболяване, при което мускула между хранопровода и стомаха е с отслабен тонус. Това от своя страна позволява на стомашният сок да се „върне” обратно към хранопровода. Симптомите се проявяват след прием на обилно количество храна или такава, богата на мазнини. Това заболяване протича със силна болка в горна част на корема и гърдите, понякога стига и до гърба. 

Zinc L-Carnosine Complex with PepZinGl 120 Veggie Capsules Zinc L-Carnosine Complex with PepZinGl 120 Veggie Capsules
Ново Топ продукт
Патентован комплекс от цинк и L-карнозинЦинкът допринася за поддържането на здрави костиЦинкът благоприятства зрениетоЦинкът е полезен за ноктите, кожата и състоянието на косатаЦинкът има положителен ефект върху имунната системаПодходящ за вегани и вегетарианциЦинк Карнозин Комплекс с PepZin Gl на к..
71.99 лв.
Без данък:71.99 лв.
Купи
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)
Filter Products