Меню
Your Cart

Артроза

Артрозата известна още като дегеративна ставна болест или остеоартроза е заболяване на ставите. Остеоартрозата е вид артрит. Заболяването се характеризира с ограничаване на движението на ставите, както и неприятните болки. Болките и триенето могат да причинят „износване“ на ставите. Наднорменото тегло изключително много натоварва ставите и това може да причини артроза. Хрущялите са важни за ставите и те допринасят за защитата им. Без този хрущял, ставите започват да се трият една в друга и това води до деформации, възпаления и силни болки.

Измененията в ставите, вследствие на артрозата, настъпват вследствие на студ, постоянно излагане на влага, както и от чести претоварвания. Признаците, които се наблюдават са: деформиране на пръстите и подуване. Здравословният начин на живот може да помогне за понижаване на възпалението, както и да допринесе за отслабването.

Някои от хранителните добавки, които предлагаме в тази категория, като Curcuma, Sam-E, MSM, Glucosamine, Омега 3 мастни киселини и други, допринасят за правилната функция на ставите. 

Best MSM 1500 mg 120 tablets Doctor`s Best Best MSM 1500 mg 120 tablets Doctor`s Best
Ново
Best MSM 1500 mg 120 tablets Doctor`s BestИзползва се при различни възпаления Подсилва имунната система Помага при схващания на мускулите и при болка Помага при диабет Използва се за подобряване на енергията Притежава силно противоалергично свойствоКакво представлява MSM?MSM или Метилс..
30.90 лв.
Без данък:30.90 лв.
Calcium Bone Maker Complex 180 Capsules Doctor`s Best Calcium Bone Maker Complex 180 Capsules Doctor`s Best
Ново
Calcium Bone Maker Complex 180 Capsules I Doctor`s BestПомага за здравето на костите и зъбите Срещу остеопороза Гарантира правилното усвояване на калций Подпомага здравословната функция на сърцето За попълване недостига на Калций Важен е за мускулните съкращения За добра имунна система Ca..
59.30 лв.
Без данък:59.30 лв.
Best Hyaluronic Acid with Chondroitin Sulfate 60 caps Best Hyaluronic Acid with Chondroitin Sulfate 60 caps
Ново
Best Hyaluronic Acid with Chondroitin Sulfate 60 capsСъдържа био-клетъчен колаген Грижи за здравето на вашата кожа Подхранва хрущялите и ги предпазва от разрушаване Действа обезболяващо и елиминира възпаленията Best Hyaluronic Acid with Chondroitin Sulfate 60 капсули е на супер цен..
49.90 лв.
Без данък:49.90 лв.
Celadrin 500 mg 90 capsulesЗа здрави кости и стави Подобрява ставната мобилност За по-лесно усвояване Помага при артрит Има противовъзпалително действие Подобрява подвижността на ставите Celadrin 500 mg 90 capsules на изгодна цена от Doctor`s Best няма странични ефектиС течение на годин..
59.90 лв.
Без данък:59.90 лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)