Меню
Меню
Филтър
Your Cart

Артроза

Артрозата известна още като дегеративна ставна болест или остеоартроза е заболяване на ставите. Остеоартрозата е вид артрит. Заболяването се характеризира с ограничаване на движението на ставите, както и неприятните болки. Болките и триенето могат да причинят „износване“ на ставите. Наднорменото тегло изключително много натоварва ставите и това може да причини артроза. Хрущялите са важни за ставите и те допринасят за защитата им. Без този хрущял, ставите започват да се трият една в друга и това води до деформации, възпаления и силни болки.

Измененията в ставите, вследствие на артрозата, настъпват вследствие на студ, постоянно излагане на влага, както и от чести претоварвания. Признаците, които се наблюдават са: деформиране на пръстите и подуване. Здравословният начин на живот може да помогне за понижаване на възпалението, както и да допринесе за отслабването.

Някои от хранителните добавки, които предлагаме в тази категория, като Curcuma, Sam-E, MSM, Glucosamine, Омега 3 мастни киселини и други, допринасят за правилната функция на ставите. 

Calcium Bone Maker Complex with MCHCal 180 Capsules | Doctor`s BestПомага за здравето на костите и зъбите Срещу остеопороза Гарантира правилното усвояване на калций Подпомага здравословната функция на сърцето За попълване недостига на Калций Важен е за мускулните съкращения За доб..
52.19 лв.
Без данък:52.19 лв.
Купи
MSM With OptiMSM 1500 mg 120 Tablets Doctor`s BestИзползва се при различни възпаления Подсилва имунната система Помага при схващания на мускулите и при болка Помага при диабет Използва се за подобряване на енергията Притежава силно противоалергично свойствоКакво представлява M..
35.49 лв.
Без данък:35.49 лв.
Купи
Celadrin 500 mg 90 CapsulesЗа здрави кости и стави Подобрява ставната мобилност За по-лесно усвояване Помага при артрит Има противовъзпалително действие Подобрява подвижността на ставите Celadrin 500 mg 90 capsules на изгодна цена от Doctor`s Best няма странични ефектиС тече..
59.90 лв.
Без данък:59.90 лв.
Купи
Hyaluronic Acid + Chondroitin Sulfate 180 Veggie Capsules Hyaluronic Acid + Chondroitin Sulfate 180 Veggie Capsules
Ново
Hyaluronic Acid + Chondroitin Sulfate 180 Veggie CapsulesСъдържа био-клетъчен колаген Грижи за здравето на вашата кожа Подхранва хрущялите и ги предпазва от разрушаване Действа обезболяващо и елиминира възпаленията Hyaluronic Acid with Chondroitin Sulfate 180 капсули е на су..
125.09 лв.
Без данък:125.09 лв.
Купи
Hyaluronic Acid + Chondroitin Sulfate 60 Veggie CapsulesСъдържа био-клетъчен колаген Грижи за здравето на вашата кожа Подхранва хрущялите и ги предпазва от разрушаване Действа обезболяващо и елиминира възпаленията Hyaluronic Acid with Chondroitin Sulfate 60 капсули е на супер&nbs..
52.99 лв.
Без данък:52.99 лв.
Купи
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)