Меню
Меню
Филтър
Your Cart

Стрес

Стрес – състояние на тревога, която най-често е породена от несигурност, страх и напрежение. Това състояние може да наруши телесното равновесие. Стресът може да ни накара да се почувстваме изключително несигурни. Той ни убива амбицията и ни лишава от възможността да мислим трезво и точно. Елиминира инициативата ни и волята ни. Хора, които са подложени на стрес реагират по различни начини. Понякога ситуациите, в които попадаме могат да бъдат безобидни, но могат да не са.

Според различните ситуации стресът бива:

-хроничен – продължителен стрес, който продължава дълго време

-ситуативен – отшумява бързо

-посттравматичен – реакция, която не се появява веднага след стресиращия агент, едва 24 часа след това

Best Ashwagandha Featuring Sensoril 125 mg 60 Veggie Caps Doctor`s BestПремахва и облекчава симптомите на умора Има противовъзпалително действие Силен антиоксидант Има противораков ефект Подобрява концентрацията Намалява негативните ефекти от стреса Best Ashwagandha Featuring Sens..
38.99 лв.
Без данък:38.99 лв.
Купи
Curcumin Phytosome feat. Meriva 500 mg 60/180 Veggie CapsЗабавя стареенето Мощен антиоксидант Подсилва имунитета Подобрява умствените способности Подпомага концентрацията и паметта Curcumin Phytosome Meriva 500 мг 60/180 veggie caps на топ цена от Doctor's Best поддържа с..
67.99 лв.
Без данък:67.99 лв.
Купи