Меню
Меню
Филтър
Your Cart

Запек

Запек е състояние на храносмилателната система, при което изхождането става изключително трудно. Това може да бъде доста болезнено и може да довече до фекално задръстване. Има различни причини за поява на запек. Някои от тях са неправилно хранене, неправилна стойка при дефекация, хормонален баланс и други. Запекът може да бъде излекуван с промяна в начина на хранене.

Освен това запекът може да доведе до проблеми, като поява на анални фисури и хемороиди. Появяват се газове и болки в корема.

За хората с тежък запек това се превръща в сериозен проблем, който може да води началото си от синдром на раздразнените черва. За подобряване на състоянието е хубаво да правите упражнения и да приемате диетични фибри и много вода

High Absorption Magnesium 100% Chelated 120 Tablets High Absorption Magnesium 100% Chelated 120 Tablets
Топ продукт
High Absorption Magnesium 100% Chelated 120 TabletsПодпомага функциите на сърцето Използва се при остеопороза Помага при различни спазми За по-добра памет и концентрация Спомага при мускулни болкиКакво знаем Magnesium Chelated?Magnesium Chelated  е елементът Магнезий. Т..
39.99 лв.
Без данък:39.99 лв.
Купи
High Absorption Magnesium 100% Chelated 240 Tablets High Absorption Magnesium 100% Chelated 240 Tablets
Ново
High Absorption Magnesium 100% Chelated 240 TabletsПодпомага функциите на сърцето Използва се при остеопороза Помага при различни спазми За по-добра памет и концентрация Спомага при мускулни болкиКакво знаем Magnesium Chelated?Magnesium Chelated  е елементът Магнезий. Т..
63.99 лв.
Без данък:63.99 лв.
Купи
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)
Filter Products