Меню
Your Cart

Автоимунни заболявания

Автоимунните заболявания са голяма група заболявания, характеризирайки се с голяма хиперактивност на имунната система. Тя може да разруши, както и да елиминира здравите тъкани, органи и клетки в организма ни. Често срещаните болести са на имунната система, като някои от тях засягат белия дроб и щитовидната жлеза. Автоимунните заболявания от този вид много често протичат хронично, като за тях не се прилага лечение. Може да бъдат потиснати симптомите им, като се използват различни имуносупресанти. Има обаче едно отрицателно действие на имунисупресантите и то е, че те правят организма податлив на грип, настинки и вирусни инфекции.

Повечето от нас могат да развият такова заболяване. По-често наблюдаваните заболявания са множествена склероза, ревматоиден артрит, диабет тип 1, злокачествена анемия, псириазис, лупус и други. Автоимунните заболявания засягат повече от един орган в тялото.

Симпромите са различни в зависимост от това коя част от тялото е засегната. 

Best Agaricus Blazei 40% 400 mg 90 veggie caps Best Agaricus Blazei 40% 400 mg 90 veggie caps
Ново Топ продукт
Best Agaricus Blazei 40% 400 mg 90 veggie capsПритежава противораково действие  Подсилва имунитета Действа благотворно при чернодробни заболявания Подпомага пикочно-половата система За детоксикация на организма Подобрява състоянието на микрофлората на червата след химиотерапия Използв..
69.90 лв.
Без данък:69.90 лв.
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)