Меню
Your Cart

За Нас

Онлайн магазин www.doctorsbest.bg е най-добрият магазин за здравословни хранителни добавки, витамини, минерали и ензими. Магазинът е собственост на Майсенс ЕООД. Сега вече можете да ни намерите в град Пловдив, на ул. д-р Владо 24.

Основна дейност на Doctor`s Best е да представи на пазара едни наистина висококачествени здравословни продукти, които са на достъпни цени. Нашата мисия е Вие като бъдещи и настоящи клиенти да бъдете изключително доволни от нас и от покупките си. Ние се стремим да получим вашето доверие и спокойствие при пазаруване от нас.

В онлайн магазина www.doctorsbest.bg ще откриете богат избор от продукти, които се грижат за Вас и Вашето здраве. Предлагаме различни продукти, подпомагащи сърдечната функция, имуностимуланти, антиоксиданти, голяма гама витамини, минерали и ензими. Разнообразието ще ви помогне да погледне в един свят от продукти, без химични съставки. Нашата цел е да Ви помогнем да се ориентирате бързо и лесно към здравословните продукти, които ще помогнат на вас и проблемите ви. Ако имате въпроси не се колебайте да се обърнете към нашите консултанти. 

Екипът на Doctor`s Best Ви Гарантира коректност, бързина и качество. Невероятни продукти с гарантиран произход.