Меню
Меню
Your Cart

За Нас

Основана през 1990 г., Doctor's Best е научно базирана компания за хранителни добавки, предлагаща повече от 200 продукта, направени предимно с качествени съставки, които са щателно проучени, произведени по най-високите стандарти за качество и стриктно тествани на всяка стъпка от пътя - от суровини до готов продукт. Използваме само сертифицирани cGMP производствени мощности. Doctor's Best се ангажира с прозрачност чрез образование и комуникация и се стреми да бъде кристално ясна в това, което предлага, защо и как го предлага.


Онлайн магазин www.doctorsbest.bg е най-добрият магазин за здравословни хранителни добавки, витамини, минерали и ензими. Магазинът е собственост на Майсенс ЕООД. Сега вече можете да ни намерите в град Пловдив, на ул. д-р Владо 24.

Основна дейност на Doctor`s Best е да представи на пазара едни наистина висококачествени здравословни продукти, които са на достъпни цени. Нашата мисия е Вие като бъдещи и настоящи клиенти да бъдете изключително доволни от нас и от покупките си. Ние се стремим да получим вашето доверие и спокойствие при пазаруване от нас.

В онлайн магазина www.doctorsbest.bg ще откриете богат избор от продукти, които се грижат за Вас и Вашето здраве. Предлагаме различни продукти, подпомагащи сърдечната функция, имуностимуланти, антиоксиданти, голяма гама витамини, минерали и ензими. Разнообразието ще ви помогне да погледне в един свят от продукти, без химични съставки. Нашата цел е да Ви помогнем да се ориентирате бързо и лесно към здравословните продукти, които ще помогнат на вас и проблемите ви. Ако имате въпроси не се колебайте да се обърнете към нашите консултанти. 

Екипът на Doctor`s Best Ви Гарантира коректност, бързина и качество. Невероятни продукти с гарантиран произход.