Меню
Меню
Филтър
Your Cart

Храносмилане

Храносмилането е процес на механично и химично преработване на храната. Чрез този процес се разграждат хранителните макромолекули на по-малки молекули. Това се получава благодарение на различни храносмилателни сокове.

Под влияние на последните хранителните вещества се разграждат до своите основни, разтворими във вода градивни елементи и едва тогава се всмукват, разнасят се с кръвта и се усвояват от организма. Поява на оригване, газове, подуване на стомаха, гадене, дискомфорт са състояния, при които говорим за лошо храносмилане. Това също се нарича диспепсия. Това състояние трябва да бъде определено от специалист, тъй като причината може да бъде езофагеален рефлукс, язва или камъни в жлъчката. Пробиотиците, ензимите и останалите здравословни добавки, могат да подобрят храносмилането и като цяло състоянието на храносмилателната система. 

Cinnamon Extract With Cinnulin 125 mg 60 Veggie CapsulesЗа подобряване на концентрацията Понижава нивото на холестерол Нормализира нивото на кръвна захар Подобрява сърдечната функция Предпазва от образуване на тромби При атеросклероза Помага при наднормено теглоКакво предста..
45.00 лв.
Без данък:45.00 лв.
Купи