Меню
Your Cart

Аритмия

Думата аритмия в буквален превод означава ритъм. Тя представлява нарушение в сърдечната дейност, когато сърцето бие учестено. Това заболяване се нарича тахикардия, а забавеното сърцебиене се нарича брадикардия. Тези промени настъпват, когато импулсите от сърцето не функционират нормално. Повече от аритмиите на сърцето са безобидни. Нормалната сърдечна честта е от 65 до 100 удара в минута.

Аритмията може да се дължи и на преумората, напрежението по време на работа, стрес и тютюнопушене. Други причини за поява на аритмия са някои сърдечни болести, прекомерната употреба на кафе или алкохол. Опасно може да бъде, когато сърцебиенето е на фона на остър инфаркт. Тогава се наблюдават и болки в гърдите.

Изцяло натуралните продукти, които се предлагат в тази категория, като Магнезий, Омега 3 (рибено масло) и други, ще ви помогнат в разрешаването на този проблем.

.

High Absorption Iron With Ferrochel 27 mg 120 Tablets I Doctor`s Best
Ново
High Absorption Iron With Ferrochel 27 mg 120 Tablets | Doctor`s BestПо-добре усвояваща се форма на желязото Може да помогне при анемия Подпомага при умора Използва се при нетрудоспособност Увеличава имунната защита За поддържане оптималните нива на хемоглобина Може да подобри качеството н..
28.50 лв.
Без данък:28.50 лв.
High Absorption Magnesium Chelated 120 tablets High Absorption Magnesium Chelated 120 tablets
Ново Топ продукт
High Absorption Magnesium Chelated 120 tabletsПодпомага функциите на сърцето Използва се при остеопороза Помага при различни спазми За по-добра памет и концентрация Спомага при мускулни болкиКакво знаем Magnesium Chelated?Magnesium Chelated  е елементът Магнезий. Той е необходим и ..
37.50 лв.
Без данък:37.50 лв.
Extra Strength Ginkgo 120 mg 120 veggie capsЗа по-добра концентрация Опреснява паметта Елиминира свободните радикали Мощен антиоксидант Помага при главоболие и мигрена Използва се за подобряване на сексуалната енергия Extra Strength Ginkgo 120 mg 120 veggie caps от Doct..
33.00 лв.
Без данък:33.00 лв.
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)