Меню
Меню
Филтър
Your Cart

Гъбички

Гъбичките са представители на вид candida. Те са дрождо-подобен и болестотворен микроорганизъм, който много често се предава по половите органи на човека. Повече от 70 години този вид гъбички се разпространява с пълна сила. Candida albicans се среща най-често в устната кухина и по вагиналната част на човека, както и по стомашния тракт. Развитието на Кандидата се нарича още кандидоза. Тя се развива във влагалищната част и се нарича вагинит.

Има различни причини за поява на гъбички. Някои от тях са: прием на стероидни препарати, прекалена употреба на антибиотици, стрес, неправилно спазвана диета, слаб имунитет. Гъбичките могат да се разпространят и по полов път.

Има хранителни добавки, които могат да потиснат тези симптоми, като някои от тях са Пробиотиците. 

High Absorption CoQ10 with Bioperine 400 mg 60 Veggie Capsules Doctor's BestЗа повече енергия и сила Може да забави процеса на стареене Подсилва имунната система Силен антиоксидант Помага за обмяната на веществата Подпомага сърдечно-съдовата система Има благоприятно действие..
130.00 лв.
Без данък:130.00 лв.
Купи
High Absorption Curcumin 500 mg 120 CapsulesДейства благоприятно върху мозъка Използва се за детоксикация на тялото Мощен антиоксидант Грижи се за здравето на клетките Подпомага дейността на храносмилателната система Може да се използва при остеоартритКакво представлява Curcum..
111.39 лв.
Без данък:111.39 лв.
Купи
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)
Filter Products