Меню
Меню
Филтър
Your Cart

Артрит

Артрит е заболяване на ставите. Може да бъде обикновен или ревматоиден. Има 2 форми – хронични или остри. Проблемът с това заболяване е все по-често срещан, затова ние ще се опитаме да ви предоставим най-добрите продукти.

Причините за артрита са много. Някои от тях са нарушения в обмяната на веществата, различни травми, ревматизъм и други. Бактериите, гъбичките и вирусите, които навлязат в ставите са една от основните причини за това заболяване. Други причини могат да бъдат проблемите в метаболизма и наследствената предразположеност.

Симптомите на артрита са: зачервяване на ставите, подуване, болки и скованост. Много често тези симптоми са съпроводени с висока температура, отслабване, умора.  Когато се наблюдават някои от симптомите на артрит е хубаво да се вземат мерки веднага, тъй като при отлагане може да се стигне до парализа или инвалидност. Най-често наблюдавания вид е остеоартритът. Той се нарича още артроза или остеоартроза.

Sam-E е един от продуктите, които имат невероятно действие върху ставите, тъй като може да облекчи болките и защитава хрущяла от разпад. Други продукти подобряващи състоянието на ставите е: Best Hyaluronic Acid w Chondroitin, Celadrin Complex with Glucosamine , Bromelain, MSM и други.

Best Ashwagandha Featuring Sensoril 125 mg 60 Veggie Caps Doctor`s BestПремахва и облекчава симптомите на умора Има противовъзпалително действие Силен антиоксидант Има противораков ефект Подобрява концентрацията Намалява негативните ефекти от стреса Best Ashwagandha Featuring Sens..
38.99 лв.
Без данък:38.99 лв.
Купи
Astaxanthin With AstaPure 6 mg 90 Veggie Softgels | Doctor`s BestПодпомага здравето на сърцето   Подобрява еластичността на кръвоносните съдове Има анти-ейдж ефект Придава сила и енергия Подобрява дейността на мозъка Astaxanthin With AstaPure 6 mg на супер цена е мощен ант..
79.89 лв.
Без данък:79.89 лв.
Купи
Calcium Bone Maker Complex with MCHCal 180 Capsules | Doctor`s BestПомага за здравето на костите и зъбите Срещу остеопороза Гарантира правилното усвояване на калций Подпомага здравословната функция на сърцето За попълване недостига на Калций Важен е за мускулните съкращения За доб..
52.19 лв.
Без данък:52.19 лв.
Купи