Меню
Меню
Филтър
Your Cart

Възпаления

Възпалението е биологична реакция на тъканите в кръвоносната система. Тази сложна реакция може да увреди клетките. Затова трябва да предприемаме сериозни мерки за неговото възпрепятстване. Зависи е коя част от тялото се развива процеса на възпаление, симптомите могат да бъдат различни. Много често в резултат на това възпаление на някои от органите, настъпват възпаления и на други съседни органи. Затова трябва да се прилага правилно лечение и терапия. Симптомите се влияят от различни фактори. При възпаление се приемат болкоуспокояващи продукти или полагане на горещ компрес.

Хроничното възпаление води до заболявания, като сенна хрема, ревматоиден артрит, дори и до периодонтит. Здравословните хранителни добавки могат да понижат тези възпаления.

Astaxanthin With AstaPure 6 mg 90 Veggie Softgels | Doctor`s BestПодпомага здравето на сърцето   Подобрява еластичността на кръвоносните съдове Има анти-ейдж ефект Придава сила и енергия Подобрява дейността на мозъка Astaxanthin With AstaPure 6 mg на супер цена е мощен ант..
79.89 лв.
Без данък:79.89 лв.
Купи
Biotin 5000 mcg 120 capsules Doctor`s BestНормализира кръвната захар Помага за увеличаване на хемоглобина Регулира холестерола Може да помогне за изгаряне на мазнините Грижи се за здравето на кожата и ноктите Подпомага сърдената функция Подобрява ензимните функцииКакво предс..
39.99 лв.
Без данък:39.99 лв.
Купи
Fish Collagen with Naticol 30 Powder Stick Packs Doctor`s BestПодобрява външния вид на кожата Дава еластичност на кожата  Укрепва костите, връзките и хрущялите Подобрява производството на колаген Увеличава способността за усвояване и задържане на влага Съдържа най-силният и раз..
81.49 лв.
Без данък:81.49 лв.