Меню
Меню
Филтър
Your Cart

Пробиотици

Пробиотиците живи микробиални хранителни добавки, които действат укрепващо и профилактично върху организма. Те подобряват храносмилането и създават вътрешен баланс. Влиянието им върху организма е изключително добро, като те директно започват да се колонизират върху червата и започват да произвеждат полезни и важни ензими и биопродукти.

Едни от най-добрите бифидобактерии и млечно-кисели бактерии са тези, които се използват за произвеждане на млечни храни и кисело мляко. Трите вида най-използвани пробиотици са: Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus acidophilus и Bifidobacterium bifidum. Пробиотиците предпазват от диария и подобряват чревния баланс. Не са патогенни или токсични. Те имат способността да запазят жизнеността си по време на съхранение.

В тази категория ви представяме най-добрите пробиотици. 

Digestive Probiotic 20 Billion 30 Veggie Capsules Digestive Probiotic 20 Billion 30 Veggie Capsules
Ново
Digestive Probiotic 20 Billion 30 Veggie Capsules | Doctor's BestДоставя 6 пробиотични бактериални щамове Комбинация от Lactobacillus и Bifidobacterium Ефективна доза само с една капсула Подпомага работата на храносмилателния тракт Помага да се възстанови правилната бактериа..
52.99 лв.
Без данък:52.99 лв.
Купи
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)
Filter Products