Меню
Your Cart

Zinc L-Carnosine Complex with PepZinGl 120 Veggie Capsules

Zinc L-Carnosine Complex with PepZinGl 120 Veggie Capsules
Патентован комплекс от цинк и L-карнозинЦинкът допринася за поддържането на здрави костиЦинкът благоприятства зрениетоЦинкът е полезен за ноктите, кож..

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Zinc L-Carnosine Complex with PepZinGl 120 Veggie Capsules
  • Код: DRB-00136
71.99 лв.
Без данък: 71.99 лв.
  • Патентован комплекс от цинк и L-карнозин
  • Цинкът допринася за поддържането на здрави кости
  • Цинкът благоприятства зрението
  • Цинкът е полезен за ноктите, кожата и състоянието на косата
  • Цинкът има положителен ефект върху имунната система
  • Подходящ за вегани и вегетарианци
  • Цинк Карнозин Комплекс с PepZin Gl на капсули на топ цена от Doctor's Best

Какво знаем за Цинк Карнозин Комплекс с PepZin Gl?

PepZin Gl® е патентован комплекс, съчетаващ цинк и L-карнозин (Zinc-L-Carnosine) – основна съставка на Цинк Карнозин Комплекс с PepZin Gl на капсули на супер цена от Doctor's Best. PepZin Gl® е, наред с други свойства, мощен антиоксидант и специално разработен в полза на стомаха.

Цинк Карнозин Комплекс с PepZin Gl 120 Veggie капсули от Doctor's Best на топ цена подпомага храносмилателната система и укрепва имунитета.PepZin GI® е синтезиран за първи път през 1983 г. от Hamari Chemicals (Япония) с цел комбиниране на двете физиологично важни вещества в една молекула. Тази специална хелатна форма на минерала цинк доказва мощни ефекти в стомаха. PepZin Gl® се използва широко в Япония от 1994 г. насам. 

Синергия между цинк и L-карнозин

Цинк-L-карнозинът се създава чрез хелатирането на минерала цинк с пептида L-карнозин. Комбинацията от цинк и L-карнозин гарантира, че продуктът се разтваря в стомаха със закъснение, така че благоприятните ефекти в стомаха продължават по-дълго - това за разлика от обикновените свободни комбинации от цинк и L-карнозин. Такива комбинации не са молекулярно свързани, разтварят се по-бързо и следователно са много по-малко ефективни. Молекулярното свързване на цинка с L-Carnosine и неговата обширна документация прави PepZin Gl® уникален

Как действа Цинк Карнозин Комплекс с PepZin Gl на капсули? 

Отделните компоненти в Цинк Карнозин Комплекс с PepZin Gl на капсули на невероятна цена от Doctor's Best цинк и L-карнозин заслужават кратко обсъждане. Например цинкът е много важен минерал за много процеси в нашето тяло. Всички клетки на тялото се нуждаят от цинк, например за процеса на клетъчно делене. Цинкът е необходим и за изграждането на здрави кости, коса, кожа и нокти. Адекватният статус на цинк е важен за плодовитостта и възпроизводството. И накрая, цинкът е от полза за имунната система.

L-карнозин (β-аланил-L-хистидин) е дипептид, състоящ се от аминокиселините β-аланин и хистидин. L-карнозинът се намира главно в мозъка и в скелетната мускулна тъкан. Ние придобиваме L-карнозин чрез храна, особено месо: както при L-карнитин, името „карнозин“ се отнася до честото му появяване в мускулната тъкан (carne означава месо на латински). Веганската или вегетарианската диета почти не съдържа L-карнозин. Освен това с напредването на възрастта нивата на тялото намаляват.

Как действа храносмилането в стомаха?

Всичко, което ядем - протеини, въглехидрати, мазнини - се редуцира, преобразува и усвоява в различни стъпки в тялото ни посредством ензими. Този храносмилателен процес започва в устата и стомаха. Освен това освобождава витамини и минерали за употреба в цялото тяло. Добре функциониращият стомах е от съществено значение за правилното храносмилане. Стомахът грубо се състои от мускулен слой, слой на съединителната тъкан и слой на лигавицата. Лигавицата произвежда стомашен сок. 

Стомашната течност играе важна роля за преработването на храната вътре в стомаха. Стомашната течност включва солна киселина, храносмилателни ензими, слуз и вътрешен фактор. Вътрешният фактор е вещество, необходимо за усвояването на витамин В12 от храната в тънките черва. Адекватното храносмилане също така гарантира правилното усвояване на хранителните вещества и поддържането на баланса в червата, като гарантира цялостното здраве.

Произведено в: САЩ

Препоръчителен прием: Приемайте по 2 капсули дневно на гладно или според препоръките на медицински специалист.

Дозировка: 2 капсули

Дози в опаковка: 60


† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: микрокристална целулоза, модифицирана целулоза, силициев диоксид, магнезиев стеарат (растителен произход).

Не съдържа: глутен, соя, ГМО продукти.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Съхранявайте на сухо и прохладно място!

Състав в 1 доза (2 веге капсули)Стойност%ПДД
Цинк (от PepZin Gl Zinc L-Carnosine)16 мг150%
Цинк L-карнозин (от PepZin Gl Zinc L-Carnosine)75 мг**
L-карнозин (от PepZin Gl Zinc L-Carnosine)59 мг**
Можете да направите поръчка чрез сайта, на телефон 0887 077 988 или като я изпратите по е-мейл.