Меню
Меню
Филтър
Your Cart

Стави и Сухожилия

В тялото на човек има 230 самостоятелни стави. Тези стави обаче с напредване на възрастта могат да загубят своята плътност и подвижност. С една дума ставите трябва да бъдат добре „смазани“. Ставните капсули и ставите като цяло свързват костите. Ставата представлява две или няколко кости в скелета на човек. Те дават възможност на костите да се движат и освен това ги правят по гъвкави, еластични и разтегливи. Ставите поддържат стабилността.

Има 3 вида стави:

  • Фиксирани стави
  • Синовиални стави
  • Частично подвижни хрущялни стави

При наличие на проблем, най-често става въпрос за ревматоиден артрит. Това е автоимунно заболяване, което включва симптомите на болки в ставите, възли по кожата, подуване и неразположения. Много здравословни хранителни добавки могат да подобряват функциите на ставите. Тук в тази категория ще откриете едни от най-добрите продукти подобряващи подвижността и еластичността на ставите. 

Calcium Bone Maker Complex with MCHCal 180 Capsules | Doctor`s BestПомага за здравето на костите и зъбите Срещу остеопороза Гарантира правилното усвояване на калций Подпомага здравословната функция на сърцето За попълване недостига на Калций Важен е за мускулните съкращения За доб..
52.19 лв.
Без данък:52.19 лв.
Купи
Fish Collagen with Naticol 30 Powder Stick Packs Doctor`s BestПодобрява външния вид на кожата Дава еластичност на кожата  Укрепва костите, връзките и хрущялите Подобрява производството на колаген Увеличава способността за усвояване и задържане на влага Съдържа най-силният и раз..
81.49 лв.
Без данък:81.49 лв.
Купи
Glucosamine Chondroitin MSM with OptiMSM 120 Capsules Glucosamine Chondroitin MSM with OptiMSM 120 Capsules
Ново
Глюкозамин Хондроитин Комплекс 120 капсули | Doctor's BestИма болкоуспокояващо свойство Предпазва от износване на ставите Притежава противовъзпалително действие Може да предотврати развитието на остеопороза Глюкозамин Хондроитин Комплекс капсули от Doctor's Best​ е на топ цена ..
69.99 лв.
Без данък:69.99 лв.
Купи