Меню
Your Cart

Betaine HCL Pepsin & Gentian Bitters 120 Capsules

Betaine HCL Pepsin & Gentian Bitters 120 Capsules
Betaine HCL Pepsin & Gentian Bitters 120 Capsules
Ново
Betaine HCL Pepsin & Gentian Bitters 120 Capsules
Betaine HCL Pepsin & Gentian Bitters 120 Capsules
Betaine HCL Pepsin & Gentian Bitters 120 Capsules
Betaine HCL Pepsin & Gentian Bitters 120/360 CapsulesПодпомага храносмилателния капацитет на стомаха Оптимизира храносмилателната ефективностПодобрява..
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Betaine HCL Pepsin & Gentian Bitters 120 Capsules
  • Код: DRB-00163
35.49 лв.
Без данък: 35.49 лв.

Betaine HCL Pepsin & Gentian Bitters 120/360 Capsules

  • Подпомага храносмилателния капацитет на стомаха 
  • Оптимизира храносмилателната ефективност
  • Подобрява асимилирането на протеини и витамини
  • Стимулира стомашните ензими
  • Бетаин с Пепсин 120/360 капсули на топ цена от Doctor's Best

Какво знаем за Бетаин с Пепсин?

Бетаинът се нарича още триметилглицин или безводен бетаин. Холин и глицин бетаин са двете различни форми на бетаин. Бетаинът произвежда карнитин, който насърчава чернодробната функция и клетъчното размножаване, както и метаболизма на аминокиселината хомоцистеин. 

Бетаин е органично съединение. Хората, страдащи от стомашни разстройства или липса на производство на стомашна киселина, могат да се възползват от бетаин НСl. Хората с недостиг на стомашна киселина са по-податливи на бактериални и чревни инфекции, при които присъствието на лоши микроорганизми също се увеличава. Бетаин с Пепсин 120/360 капсули на уникална цена от Doctor's Best помага при разграждането на мазнините и протеините и така помага в процеса на детоксикация. 

Как действа Бетаин с Пепсин на капсули? 

Бетаин с Пепсин 120/360 капсули на супер цена от Doctor's Best поддържа здравето на стомаха и оптимизира храносмилателната ефективност чрез намаляване на стомашното рН. Освен това помага и при други състояния:

Облекчава хипохлорхидрия

Ниското производство на стомашни киселини или по-малкото отделяне на солна киселина се нарича хипохлорхидрия. Има отрицателно въздействие върху процеса на храносмилане. Следователно бактериите, които обикновено биха били убити от киселината в червата, оцеляват. В конвенционалната медицина бетаин хидрохлоридът успешно се използва за справяне с това състояние.

Неправилно храносмилане

Ако храната не се усвоява правилно, тогава тя влияе върху усвояването на хранителните вещества и също причинява хормонални нарушения. Хората, които често изпитват запек и подуване на корема или често оригване след хранене, се препоръчват да приемат Бетаин с Пепсин 120/360 капсули на страхотна цена от Doctor's Best

Сърдечни заболявания

Бетаинът има тенденция да намалява нивата на хомоцистеин, които причиняват инфаркт и инсулт. Бетаинът е полезен при лечение на сърдечни проблеми, когато се приема заедно с фолиева киселина, витамин В12 и витамин В6. По -високите нива на хомоцистеин са склонни да причинят атеросклероза. 

Бетаин с Пепсин 120 капсули на топ цена от Doctor's Best подпомага храносмилателната функция на стомаха и оптимизира pH на стомашния сок до желаните стойности.Високите нива на хомоцистеин могат да увеличат риска от сърдечно-съдови заболявания. Проучванията показват, че бетаиновите добавки могат да намалят този риск. Бетаинът също така намалява риска от инфаркт и инсулт, като се бори срещу втвърдените и запушени артерии. Той също така намалява риска от други форми на сърдечни заболявания и сърдечен арест.

Подобрява мускулната маса

Проучванията показват, че бетаиновите добавки могат да помогнат за увеличаване на мускулната маса и мускулната сила. Някои проучвания показват, че приемът на бетаин подобрява мускулната издръжливост, осигурява мускулен растеж и повишена издръжливост.

Загуба на мазнини

Проучванията показват, че бетаинът може да помогне за ускоряване на процеса на изгаряне на мазнини, без да разрушава мускулните тъкани. Проведено е проучване върху прасета, на които е даван бетаин. Те губят повече мазнини и способността им да метаболизират протеините се подобрява.

Чернодробна функция и детоксикация

Поради злоупотреба с алкохол, затлъстяване и диабет, мазнините могат да се натрупват в черния дроб до опасно ниво. Бетаинът показва способност да разгражда и премахва тези мазнини, така че те могат да помогнат на черния дроб да се детоксикира. Нещо повече, бетаинът предпазва организма от увреждане на излагането на токсини, като помага на черния дроб да премахне тези токсини и химикали. Хепатотоксините, които влизат в организма чрез лекарства, пестициди и хербициди, могат да увредят черния дроб. Установено е, че бетаинът предпазва черния дроб от въздействието на хепатотоксини.

Хомоцистинурия

Това е метаболитно разстройство, причинено от високи нива на хомоцистеин. Хомоцистинурията може също да причини остеопороза и сърдечни заболявания. Бетаинът е много полезен, когато става въпрос за намаляване на нивата на хомоцистеин.


Произведено в: Калифорния, САЩ

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула 3 пъти дневно с прием на храна.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 120/360

състав в 1 доза (1 капсула)Стойност%ПДД
Бетаин Хидрохлорид650 мг**
Пепсин 1:1000025 мг**
Тинтява корен20 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: желатин, силициев диоксид, стеаринова киселина, магнезиев силикат.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Съхранявайте на сухо място! Не превишавайте препоръчаната доза! Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, имате фамилна анамнеза за паптична язва или бъбречно заболяване!

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Можете да направите поръчка чрез сайта, на телефон 0887 077 988 или като я изпратите по е-мейл.