Меню
Your Cart

Gluten Rescue with Glutalytic 60 Veggie Caps Doctor`s Best

Gluten Rescue with Glutalytic 60 Veggie Caps Doctor`s Best
Gluten Rescue with Glutalytic 60 Veggie CapsПомага за доброто усвояване на глутен Изцяло вегетариански продукт За по-добра храносмилателна систе..

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
 • Наличност: В наличност
 • Модел: Gluten Rescue with Glutalytic 60 Veggie Caps Doctor`s Best
 • Код: DRB-00401
70.00 лв.
Без данък: 70.00 лв.

Gluten Rescue with Glutalytic 60 Veggie Caps

 • Помага за доброто усвояване на глутен
 • Изцяло вегетариански продукт
 • За по-добра храносмилателна система
 • За увеличаване на сила и издръжливост
 • Подходящо средство при безглутенова диета
 • Gluten Rescue с Глуталитик 60 вегетариански капсули е на страхотна цена 

Какво знаем за Gluten Rescue with Glutalytic?

 Този продукт е по-ефективен от други, защото има два различни начина за "атака" на глутен

Gliadin - проламин от глутен, има токсични ефекти върху чревната бариера и може да причини тежки увреждания на червата, особено при хора с чувствителност към глутен. Неподдържаният глиадин може да предизвика освобождаването на IL-8, част от вродената имунна система. Глутеновите протеини могат също така да предизвикат протеин, наречен зоонин.

Той предизвиква затваряне на тънки връзки, така че да се разхлаби тънката чревна бариера. Това позволява на глутена и други протеини да проникнат през червата, причинявайки по-тежко възпаление. Това се нарича "слаб стомах". Нелекуваните глутенови протеини задействат имунната система да атакува вътрешната облицовка на тънките черва, което води до различни нива на чувствителност към глутен.
Разграждането на тези протеини може да помогне за облекчаване на симптомите, свързани с чувствителността към глутен и за предотвратяване на по-нататъшно увреждане на тялото. 

Glutalytic е патентована смес от протеазни ензими, които са специално предназначени да разграждат пептидните съединения на глутена. Този продукт е по-ефективен от други, защото има два различни начина за "атака" на глутен.Глутеновият протеин трудно се смила от хората и може да бъде истински проблем за някои. Различните диети като палео диета не съдържат глутен и конкретно предвиждат, че глутетът като протеин трябва да се избягва. Глутенът се състои от глиадин и глутенини. Разрушаването на тези протеини с помощта на Gluten Rescue от Doctors Best на топ цена гарантира, че съдържащите глутен храни се понасят по-добре.
 

Как действа и защо да използваме Gluten Rescue with Glutalytic?

Слепването на глутена с Glutalytic може бързо да разгради глутена, докато преминава през стомаха и горния дуоденум. Слепването на глутена с Glutalytic® спомага за разграждането на големи нехидролизирани глутенови пептиди до аминокиселини, които могат да бъдат абсорбирани и използвани от организма. Основната имунна протеинова фракция в глутена, може да бъде разградена от грамове на милиграм преди да достигне тънко черво с помощта на Gluten Rescue with Glutalytic 60 Veggie Capsules. 

Продуктът на Doctors Best е уникално проектиран да разгражда глутенови протеини по-бързо и по-ефективно, като атакува както вътрешните, така и крайните пептидни връзки, докато повечето продукти, които подпомагат разграждането на глутена, използват единствено ензимен подход.

Този продукт разгражда много по-бързо от всеки друг.Коментари от клиенти

 • Страхотен продукт
Публикувано от клиента на 26 май 2017 г. | Потвърдена покупка
Голямо облекчение. Просто вземам 1-2 таблетки преди хранене и не се притеснявам от странични ефекти като диария. Поръчвам ги всеки месец и ги използвам за последните 4 месеца. Добър и безопасен продукт.
 • Без глутен
Публикувано от клиента на 15 март 2017 г. | Потвърдена покупка
Изключителен продукт и невероятно евтин! Дадох го на някои приятели и те също казват, че подуването е изчезнало след като са започнали да го използват.
 • Глутен спасяване, брилянтен продукт!
Публикувано от Клиента на на 15 септември 2017 г. | Потвърдена покупка
След като изпробвах глутеновото спасение, установих, че всичко, което се казва за него е вярно! Първо бях несигурен и малко уплашен, но в крйна сметка резултатът беше налице. Успях да ям глутен, без никакви странични ефекти изобщо. Щастлив съм, че мога да го взема на екскурзии с мен и да знам, че няма да имам проблем, когато опитвам ястия в други страни. Напълно препоръчвам този продукт!!
 • Трябваше да ям само храни без глутен ... сега не го правя!
Публикувано от Клиента на на 01 декември 2016 г. | Потвърдена покупка
Трябваше да ям само храни без глутен ... сега не го правя! Глутеновото спасение дойде от нищото, беше пълна изненада за мен, че има такава добавка, която работи за хора като мен, които трябва да ядат само храни без глутен. Купих две бутилки, за да опитам ... първо у дома, в случай на нежелана реакция ... но такава нямаше, тя работи чудесно! Така че сега нося една опаковка в чантата си, в случай че ядем в ресторант и имаме друга вкъщи. 

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула преди всеки прием на храна с цел избягване на потенциално повишаване на чувствителността към глутена.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 60

Състав в 1 доза (1 капсула)Стойност%ПДД

Glutalytic®

(Растителна протеазна ензимна смес)

350 mg**
Протеаза75000 ME**
Аспергилопепсин500 ME**
Протеаза DPPIV125 ME**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: модифицирана целулоза, малтодекстрин, средноверижни триглицериди.

Не съдържа глутен, животински продукти, ГМО-продукти.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Съхранявайте на прохладно и сухо място!

Може да направите поръчка чрез сайта, телефон 0887 077 988 или като я изпратите по е-мейл.