Меню
Your Cart

Ubiquinol with Kaneka 200 mg 30 Softgels

Ubiquinol with Kaneka 200 mg 30 Softgels
Ubiquinol with Kaneka 200 mg 30 SoftgelsПодпомага здравата сърдечна функцияПодобрява производството на клетъчна енергияУбихинол с Kaneka предлага мощн..

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Ubiquinol with Kaneka 200 mg 30 Softgels
  • Код: DRB-00274
104.99 лв.
Без данък: 104.99 лв.

Ubiquinol with Kaneka 200 mg 30 Softgels

  • Подпомага здравата сърдечна функция
  • Подобрява производството на клетъчна енергия
  • Убихинол с Kaneka предлага мощна антиоксидантна функция в човешкото тяло
  • CoQ10 е ключов компонент в пътя за производство на АТФ за енергия
  • Убиквинол CoQH 200 мг 30 капсули на топ цена от Doctor's Best

Какво знаем за Убиквинол CoQH 200 мг?

Убиквинол CoQH с Kaneka 200 мг 30 капсули на супер цена от Doctor's Best съдържа редуцираната форма на коензим Q10. Убихинолът (CoQ10-H2) и убихинонът (CoQ10) са метаболитно активни. Всяка форма има уникални роли в клетките, свързани с антиоксидантни действия, които поддържат здравата сърдечна функция и повишават енергията.

Best Ubiquinol CoQH 100 mg 60 Softgels от Doctor's Best на топ цена съдържа редуцирана форма на коензим Q10, която има висока биоактивност и е силен антиоксидант.Убихинол помага за регенерирането на други антиоксиданти, като витамин С и витамин Е. Може да предложи подобрена бионаличност при възрастни, които може да имат затруднения при постигането на високи нива на това хранително вещество, или тези, които имат трудности в усвояването на хранителни вещества от храната.

Как действа Убиквинол CoQH 200 мг на капсули? 

Убиквинол CoQH с Kaneka 200 мг 30 капсули на страхотна цена от Doctor's Best съдържа редуцираната форма на коензим Q10. Както убихинолът (CoQ10-H2), така и убихинонът (CoQ10) са метаболитно активни и се намират естествено в тялото и в храната. Двете форми са взаимозаменяеми, тъй като тялото изглежда поддържа редуцираните и окислените форми в „общия басейн” в постоянно съотношение. 

Всяка форма има уникални роли в клетките, включително антиоксидантни действия и подобряване на производството на енергия в митохондрии. Общодостъпната добавка на коензим Q10 е окислената форма (убихинон), тъй като доскоро редуцираната форма беше трудна за производство поради бързото ѝ окисляване във въздуха. Новата технология позволява производството на стабилен коензим Q10 в редуцирана форма.

Убихинолът има мощни антиоксидантни действия в целевите клетки 

Въпреки че убихинон (окислен коензим Q10) и убихинол (редуциран коензим Q10) се поддържат в постоянно съотношение в тялото, по-голямата част от общия коензим Q10 в тялото се състои от убихинол. Всъщност, когато убихинон се приема перорално, голяма част от него изглежда бързо се превръща в убихинол. 

Убихинолът функционира като мощен антиоксидант при хората, включително в кръвния поток. Молекулата на коензим Q10 може да се намери във всички мембрани в клетките. Работи заедно с витамин Е и витамин С, за да осигури антиоксидантни действия в цялото тяло.

Коензим Q10 поддържа митохондриите за подобряване на производството на клетъчна енергия

Коензим Q10, с широкото му разпространение в тялото, играе решаваща роля във физиологията на митохондриите като критичен член на електронната транспортна верига. Тази транспортна верига, която е част от клетъчното дишане, води до образуването на аденозин трифосфат (АТФ), основният енергиен източник на нашето тяло. 

Нивата на това ключово хранително вещество намаляват с възрастта. Проучвания върху животни са установили, че добавките могат да възстановят нормалните нива в определени тъкани, а проучванията при хора показват, че приемът на този ензим може да има увеличени ползи, когато човек е изчерпал нивата си.

Коензим Q10 поддържа здравословното функциониране на сърцето

Концентрациите на коензим Q10 са разбираемо високи в сърцето, тъй като тези мускулни клетки се нуждаят от високи нива на енергия, за да функционират постоянно оптимално. Редица проучвания (както с животни, така и с хора) категорично предполагат, че добавката на коензим Q10 подкрепя здравословното функциониране на сърцето и поддържането на здравето на сърдечно-съдовата система.


Произведено в: Калифорния, САЩ

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула дневно с храна или както Ви е препоръчано от лекар.

Дозировка: 1 гел-капсула

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (1 гел-капсула)Стойност%ПДД
Убиквинол
(Kaneka Ubiquinol™, редуцирана форма на CoQ10)
200 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: зехтин екстра върджин, средноверижни триглицериди, лецитин от слънчоглед, пчелен восък, екстракт от листа на розмарин, мека капсула [желатин, глицерин, пречистена вода, анато (оцветител)].

Не съдържа пшеница, глутен, соя, млечни продукти, яйца, риба, ядки.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Съхранявайте на прохладно и сухо място!

Можете да направите поръчка чрез сайта, на телефон 0887 077 988 или като я изпратите по е-мейл.