Меню
Меню
Your Cart

Alpha-Lipoic Acid 300 mg 180 Veggie Capsules

Alpha-Lipoic Acid 300 mg 180 Veggie Capsules
Alpha-Lipoic Acid 300 mg 180 Veggie Capsules
Ново
Alpha-Lipoic Acid 300 mg 180 Veggie Capsules
Alpha-Lipoic Acid 300 mg 180 Veggie Capsules
Alpha-Lipoic Acid 300 mg 180 Veggie Capsules
Ефективна система за доставка за висока бионаличностВодоразтворим и стабиленПодпомага нормалното функциониране на нервната системаДопринася за нормалн..
 • Наличност: В наличност
 • Марка: Doctor`s Best Vitamins
 • Модел: Alpha-Lipoic Acid 300 mg 180 Veggie Capsules
 • Код: DRB-00277
79.90 лв.
Без данък: 79.90 лв.
 • Ефективна система за доставка за висока бионаличност
 • Водоразтворим и стабилен
 • Подпомага нормалното функциониране на нервната система
 • Допринася за нормалния метаболизъм на макроелементите 
 • Alpha-Lipoic Acid (Алфа липоева киселина) 300 мг 180 веге капсули на топ цена от Doctor's Best

Какво знаем за Alpha-Lipoic Acid (Алфа липоева киселина)?

Алфа липоевата киселина е антиоксидант или естествен витаминоподобен химикал, намиращ се естествено във всяка клетка на човешкото тяло. Митохондриите произвеждат този антиоксидант в малки количества. Alpha-Lipoic Acid (Алфа липоева киселина) 300 мг 180 веге капсули на уникална цена от Doctor's Best е едновременно хранително и разтворимо във вода хранително вещество, което означава, че може да проникне и да функционира във всяка част на тялото. Намира се в червеното и органните меса (черен дроб, сърце, бъбреци и др.), картофи, спанак, домати, грах, броколи, брюкселско зеле и оризови трици.

Алфа липоевата киселина е антиоксидант или естествен витаминоподобен химикал, намиращ се естествено във всяка клетка на човешкото тяло.Като хранително вещество, алфа липоевата киселина има мощни и уникални характеристики. Антиоксидантът е разтворим както във вода, така и в мазнини. Този молекулярен капацитет прави алфа липоевата киселина достъпна за почти всички телесни системи. С напредването на възрастта ендогенната способност за синтезиране на алфа липоева киселина намалява.

Как действа Alpha-Lipoic Acid (Алфа липоева киселина) на капсули? 

Алфа липоевата киселина обслужва голямо разнообразие от функции. Тъй като самото човешко тяло може да произвежда малки количества, то се разглежда като специфично за състоянието хранително вещество. Това означава, че трябва да осигурите адекватен прием или чрез храна или хранителни добавки. Алфа липоевата киселина се намира в малки количества в храната, особено в месото. Alpha-Lipoic Acid (Алфа липоева киселина) 300 мг 180 веге капсули на супер цена от Doctor's Best се абсорбира добре от стомашно-чревния тракт и лесно може да се разпръсне в тялото.

Алфа липоевата киселина се среща в две форми, наречени R-алфа липоева киселина и S-алфа липоева киселина. R и S алфа липоевата киселина са енантиомерни изомери: молекули, които се появяват като огледални изображения на всяка друга. R-алфа липоевата киселина се синтезира по естествен път от хора, животни и растения. S-алфа липоевата киселина се образува по време на химичния синтез на алфа липоева киселина, която произвежда рацемична смес (две равни части) от двата енантиомера. S-алфа липоевата киселина често се използва при изследвания.

Alpha-Lipoic Acid (Алфа липоева киселина) 300 мг 180 веге капсули на невероятна цена от Doctor's Best помага да се произвежда енергия за нормалните телесни функции чрез преобразуване на кръвната глюкоза. Често повредените и дефектни митохондрии са първият признак на здравословни проблеми и Алфа липоевата киселина помага да се защитят тези клетъчни електроцентрали от увреждане на свободните радикали. 

Освен това е доказано, че Алфа липоевата киселина подобрява контрола на глюкозата в кръвта и микроциркулацията в крайниците и намалява инсулиновата резистентност и риска от опасения за здравето на очите, причинени от лошо контролирана кръвна глюкоза.

Освен лошия контрол на кръвната захар и проблемите, които идват с него, Alpha-Lipoic Acid (Алфа липоева киселина) 300 мг 180 веге капсули на страхотна цена от Doctor's Best може да помогне за намаляване на щетите, възпалението и оксидативния стрес в няколко области на тялото, включително мозъка, очите и сърцето. Алфа липоевата киселина рециклира и помага за възстановяване на нивата на други витамини като витамини С и Е и CoQ10, помага за предотвратяване на някои видове увреждания на клетките и играе роля при:

 • Намаляване на признаците на стареене на кожата
 • Отслабване
 • Подобряване на метаболизма на мазнините
 • Намаляване на кръвното налягане
 • Намаляване на мигрена
 • Подобряване на холестерола
 • Намаляване на риска от сърдечни заболявания
 • Облекчаване на болката.


Произведено в: Калифория, САЩ

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 веге капсула дневно.

Дозировка: 1 веге капсула

Дози в опаковка: 180

Състав в 1 доза (1 веге капсула)Стойност%ПДД
Алфа-липоева киселина300 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: модифицирана целулоза, магнезиев силикат, силициев диоксид, ориз на прах.

Не съдържа: соя, глутен, ГМО продукти.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Съхранявайте на сухо и прохладно място! Консултирайте се с вашия лекар, ако страдате от някое заболяване или приемате някакви медикаменти, преди да започнете приема на този продукт!

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Можете да направите поръчка чрез сайта, на телефон 0887 077 988 или като я изпратите по е-мейл.