Меню
Your Cart

High Absorption CoQ10 with BioPerine 200 mg 60 Veggie Softgels

High Absorption CoQ10 with BioPerine 200 mg 60 Veggie Softgels
High Absorption CoQ10 with BioPerine 200 mg 60 Veggie SoftgelsПодпомага здравето на сърдечно-съдовата система Помага за възстановяване на коензим Q10П..

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: High Absorption CoQ10 with BioPerine 200 mg 60 Veggie Softgels
  • Код: DRB-00412
65.00 лв.
Без данък: 65.00 лв.

High Absorption CoQ10 with BioPerine 200 mg 60 Veggie Softgels

  • Подпомага здравето на сърдечно-съдовата система 
  • Помага за възстановяване на коензим Q10
  • Подпомага производството на енергия
  • Коензим Q10 с БиоПерин 200 мг дражета на топ цена от Doctor's Best

Какво знаем за Коензим Q10 с БиоПерин 200 мг?

High Absorption CoQ10 with BioPerine 200 mg 60 Veggie Softgels от Doctor's Best съдържа чист коензим Q10 (убихинон) плюс BioPerine®. Коензим Q10 подпомага сърдечното здраве на сърдечно-съдовата система и производството на енергия. Той е жизненоважен за производството на АТФ (аденозин трифосфат), особено в сърцето. Стресът, свободните радикали, лекарствата със статини и стареенето могат да повлияят на нивата на CoQ10. Коензим Q10 е изключително важен за създаването на енергия, мускулната контракция и синтеза на протеини. Проучванията показват, че BioPerine® повишава усвояването на CoQ10.

High Absorption CoQ10 with BioPerine 200 mg 60 Veggie Softgels на топ цена от Doctor's Best подпомага имунната система и има антиоксидантно действие.Поради изключителните енергийни нужди на нашето сърце най-високата концентрация на CoQ10 се намира в сърдечната мускулна тъкан. Известно е, че CoQ10 поддържа сърцето чрез митохондриална биоенергетика, процесът на трансформация на клетъчната енергия. Няколко проучвания подчертават ефикасността на пероралния CoQ10 за подобряване на функционалния капацитет, ендотелната функция и вентрикуларния контрактилитет на миокарда при хора със сърдечни проблеми.

Освен това Коензим Q10 с БиоПерин 200 мг дражета на невероятна цена от Doctor's Best спомага за цялостното сърдечно-съдово здраве, като се противопоставя на оксидативния стрес в сърдечните и ендотелните клетки (стената на кръвоносните съдове). 

Доказано е също, че CoQ10 модулира степента на окисление на ключови липиди. Този тип антиоксидантна активност може да подобри структурната цялост на липидите и да поддържа здрави кръвоносни съдове и кръвообращение, потенциално създавайки по-благоприятна сърдечно-съдова среда.

Как действа Коензим Q10 с БиоПерин 200 мг на дражета?

По отношение на биоенергетиката, Коензим Q10 с БиоПерин 200 мг дражета на уникална цена от Doctor's Best действа за запазване на енергийния оборот в митохондриите – нашите клетъчни електроцентрали – като поддържа синтеза на АТФ на оптимални нива. 

Поддържането на нормално използване и доставка на енергия е от решаващо значение за поддържане на идеалното биохимично състояние на клетката. Въпреки това това идеално биохимично състояние може да бъде компрометирано по време на естествения ход на стареенето.

Въпреки че точният механизъм на процеса на стареене все още е неясен, няколко проучвания стигат до заключението, че CoQ10 може да участва в свързаните с възрастта промени на мембранните клетки и тъкани поради ключовите си роли като носител на електрони в митохондриалната биоенергетика и липофилен антиоксидант.

Дефицитът на CoQ10 може да наруши производството на митохондриална енергия и да увеличи производството на реактивни кислородни видове. Въз основа на няколко проучвания е устаовено, че естественият му спад в застаряващото население може да изложи хората на няколко заболявания.

Много проучвания доказват, че приемът на Коензим Q10 с БиоПерин 200 мг дражета на страхотна цена от Doctor's Best може да помогне за запазване на обмена на енергия в митохондриите и следователно поддържане на оптимални жизнени функции. Следователно пероралната добавка High Absorption CoQ10 with BioPerine 200 mg 60 Veggie Softgels от Doctor's Best е полезна за подпомагане на остаряването в добро здраве.

Произведено в: Калифорния, САЩ

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула дневно с прием на храна.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 60

† Дневните дози са базирани на 2000 калории. 

** Daily Value не е установено.Други съставки: слънчогледово масло, веге гел-капсули (модифицирано хранително нишесте, глицерин, карагенан, пречистена вода), жълт пчелен восък, слънчогледов лецитин.

Без ГМО, глутен, соя.

Проверен по USP, естествено ферментирал CoQ10.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене! Не превишавайте препоръчаната дневна доза! Да не се приема от бременни и кърмещи жени! Консултирайте се с Вашия личен лекар преди прием! Съхранявайте на сухо и хладно място, при температура до 25°С! Дръжте далеч от деца!

Състав в 1 доза (1 гел-капсула)Стойност%ПДД
Коензим Q10 (убихинон)200 мг**
Черен пипер екстракт (Piper nigrum) (плод) (стандартизиран да съдържа 95% пиперин) (BioPerine®)5 мг**
Можете да направите поръчка чрез сайта, на телефон 0887 077 988 или като я изпратите по е-мейл.