Меню
Your Cart

High Absorption Magnesium Powder 100% Chelated 200 g

High Absorption Magnesium Powder 100% Chelated 200 g
High Absorption Magnesium Powder 100% Chelated 200 g
Ново
High Absorption Magnesium Powder 100% Chelated 200 g
High Absorption Magnesium Powder 100% Chelated 200 g
High Absorption Magnesium Powder 100% Chelated 200 g
High Absorption Magnesium Powder 100% Chelated 200 gПодсилва здравето на нервите и мускулитеРегулира кръвното наляганеПомага за поддържане на нормални..

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
 • Наличност: В наличност
 • Модел: High Absorption Magnesium Powder 100% Chelated 200 g
 • Код: DRB-00408
51.89 лв.
Без данък: 51.89 лв.

High Absorption Magnesium Powder 100% Chelated 200 g

 • Подсилва здравето на нервите и мускулите
 • Регулира кръвното налягане
 • Помага за поддържане на нормални нива на магнезий, които намаляват с възрастта
 • Съдържа магнезий, хелатиран с аминокиселините L-лизин и L-глицин
 • Осигуряващ висока абсорбция
 • Хелатиран Магнезий на прах 200 гр на топ цена от Doctor's Best

Какво знаем за Хелатиран Магнезий?

Хелатиран Магнезий на прах 200 гр на супер цена от Doctor's Best е един от най-разпространените минерали в тялото и е важен за повече от триста ензимни реакции.

Магнезият регулира различните биохимични процеси, включително контрол на кръвната захар, подсилване на мускули и нерви, регулиране на кръвното налягане и синтез на протеини и е жизненоважен минерал за всяка клетка в нашето тяло.

Хелатиран Магнезий на прах 200 гр на супер цена от Doctor's Best е един от най-разпространените минерали в тялото и е важен за повече от триста ензимни реакции.Сега, когато разбираме колко важен е магнезият, въпросът е получаваме ли достатъчно? Изследванията показват, че много от нас не и въпреки факта, че можете да намерите магнезий в различни храни, които включват зеленолистни зеленчуци, ядки, пълнозърнести зърнени храни, грах и боб, много хора все още имат дефицит на магнезий.

Как действа Хелатиран Магнезий на прах? 

Магнезият е основен хранителен минерал, необходим за оптималната функция на сърдечно-съдовата система, нервната система, скелетните мускули, костите, кръвното налягане и баланса на кръвната захар.

Голям процент хора всъщност имат недостиг на магнезий. Ниският магнезий е свързан с намаляване на костната минерална плътност.

High Absorption Magnesium Powder от Doctor's Best е 100% хелатиран с аминокиселините глицин и лизин за оптимизиране на бионаличността и здравето на стомашно-чревния тракт.

Хелацията помага за защита на магнезия, докато достигне червата, където минералите се абсорбират оптимално.

Защо магнезият е толкова важен за нашето здраве?

 • Изгражда здрави кости - повечето от нас биха казали, че калцият е най-важният минерал за изграждането на здрави кости, но знаете ли, че магнезият е също толкова важен? Поддържането на съотношение 2:1 калций към магнезий е жизненоважно за поддържане на баланса на тялото.
 • Повишена памет - магнезият регулира невротрансмитерите, които изпращат съобщения в тялото ни и с напредването на възрастта може да започнем да забравяме. Увеличаването на магнезия може да помогне за подобряване на паметта.
 • По-ниско кръвно налягане - тези, които имат високо кръвно налягане и винаги търсят каквото и да е, за да го понижат естествено, имат основание да се радват, тъй като магнезият може да е от ключово значение. Проучванията показват значителна полза от приемането на магнезиева добавка за поддържане на кръвното налягане под контрол.
 • Намаляване на стреса - Удивително е как всички ние се разхождаме стресирани и изтощени през цялото време и повечето от нас просто не знаят какво да направят по въпроса. Добрата новина е, че магнезият всъщност може да помогне. Ако закуската Ви за намаляване на стреса е черен шоколад, може да се изненадате, че имате дефицит, тъй като тъмният шоколад всъщност съдържа магнезий.
 • Може да помогне за намаляване на мигрената - Няколко проучвания показват, че тези, които страдат от мигрена, всъщност може да имат недостиг на магнезий и че приемането им може да ги намали.

Магнезият е жизненоважен минерал, който има много повече предимства от изброените тук. Важно е да запомните, че не всеки има дефицит, но ако имате, приемането на добавка може да Ви помогне да извлечете ползите, които предлага.


Произведено в: Калифорния, САЩ

Начин на употреба: Приемайте по 1 лъжичка (2 гр) дневно, разтворена във вода или друга любима безалкохолна напитка два пъти на ден.

Дозировка: 2 гр (1 лъжичка)

Дози в опаковка: 100

Състав в 1 доза (2 гр)Стойност%ПДД
Магнезий (елементен)
(от 2000 мг магнезиев лизинат глицинат хелат)
200 мг50%

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: няма.

Не съдържа Глутен и ГМО!

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Не превишавайте препоръчаната дневна доза! Съхранявайте на сухо място! Дръжте далеч от деца!

Можете да направите поръчка чрез сайта, на телефон 0887 077 988 или като я изпратите по е-мейл.