Меню
Меню
Your Cart

Serrapeptase 120000 SPU 90 Veggie Capsules

Serrapeptase 120000 SPU 90 Veggie Capsules
Serrapeptase 120000 SPU 90 Veggie Capsules
Топ продукт
Serrapeptase 120000 SPU 90 Veggie Capsules
Serrapeptase 120000 SPU 90 Veggie Capsules
Serrapeptase 120000 SPU 90 Veggie Capsules
High Potency Serrapeptase 120000 SPU 90 Veggie CapsulesДейства противовъзпалително Премахва болката в ставите и мускулите и отстранява подува..
 • Наличност: В наличност
 • Марка: Doctor`s Best Vitamins
 • Модел: High Potency Serrapeptase 120000 SPU 90 Veggie Capsules
 • Тегло: 0.10 кг.
 • Код: DRB-00231
105.99 лв.
Без данък: 105.99 лв.

High Potency Serrapeptase 120000 SPU 90 Veggie Capsules

 • Serrapeptase капсули помага при синузит.Действа противовъзпалително
 • Премахва болката в ставите и мускулите и отстранява подуването
 • Успешно се бори с бактериите
 • Помага за по-бързото действие на антибиотиците
 • Ефективно се справя с хроничен синузит

Какво знаем за Serrapeptase?

Serrapeptase е протеолитичен ензим, който се произвежда от бактерията Serratia и живее в червата на копринената буба. След като излезе от пашкула си се получава ензим, който разлага обвивката, която е доста твърда. Активния имунологично ензим е свързан с алфа 2 макроглобулин в биологични течности. От направените изследвания се вижда, че този ензим има мощни антивъзпалителни ефекти.

Благодарение на етеричното покритие, което е и патентовано Serrateric TM, допринася за по-доброто усвояване на вегетарианските капсули. 
Serrapeptase 120000 SPU е хранителна добавка, от която можем само с една капсула на ден да си набавим нужния дневен прием от този ензим. Какви са предимствата на Serrapeptase от Doctor's Best пред другите продукти на пазара:

 • Достатъчен е прием само един път дневно
 • Подходящ за вегетарианци
 • Удължено освобождаване, благодарение на подобрената таблетка (enteric coated), която не пречи на вегетарианската капсула
 • 120 000 единици най-високо ниво на ензима  серапептаза само в 1 капсула

Serrapeptase е много известна хранителна добавка, която се използва изключително успешно за различни нужди. Отлично влияние оказва като противовъзпалително средство. Има способността да пречиства кръвта и да подобрява кръвообращението, както и да изхвърля нежеланите тъкани от организма като го смила (кисти, кръвни съсиреци и артериална плака).
Serrapeptase 120 000 SPU  е продуктът с най-добра цена в България за серапептаза, защото при всекидневен прием  стига за 3 месечна употреба.

Best Serrapeptase 120000 на топ цена има противовъзпалително действиеКак действа Serrapeptase 120000 SPU капсули?

High Potency Serrapeptase 120000 SPU на капсули притежава силен антивъзпалителен ефект. Също така се използва за понижаване и облекчаване на острата и хронична болка, както и за елиминиране на подуването. Отстранява неприятната болка в мускулите и ставите след физически натоварвания и претоварвания. Много успешно се прилага върху възпалителните процеси в гърлото, носа и ушите. Serrapeptase от Doctor's Best има изключително търсене като продукт, тъй като много лесно намалява болката. Това е така,защото той блокира освобождаването на причинителите й от възпалените тъкани.

Заради противовъзпалителните свойства, оказва положителен ефект на хора, които страдат от хроничен синузит. При тях се отделя много секрет, заради удебелението на ностните кухини. В тези случай секретите в кухината се отделят значително повече като се и сгъстяват допълнително. Това сгъстяване от своя страна възпрепятства на секрета да освобождава свободно. Serrapeptase 120000 помага за намаляването на визкозитета на секретите като действа за по-доброто отстраняване на бронхопулмонални секрети.

Serrapeptase е хранителна добавка на супер цена, която има способността да разгражда кръвните съсиреци и кисти. Може да се използва за освобождаване на кръвоносните съдове от плаки. Прилага се успешно и с отделянето на мъртвата тъкан като така помага за регулиране на нормалното ниво на кръвното налягане и сърдечната дейност. Serrapeptase 90 капсули се ползва при запушени и блокирани каротидни артерии, в периода, когато познатата ни традиционна помощ е доста рискована. Отлично влияние оказва за свиването на разширените вени, както и за разграждане на тромбите и фиброзните слоеве, с които се образуват кистите и атероматозната плака.

Препоръчителен прием: За възрастни, взимайте по 1 веге капсула дневно (не с храна) или както е препоръчано от хранително информиран лекар.

Дозировка: 1 веге капсула

Дози в опаковка: 90

Състав:Стойност:%ПДД
Калций (от трикалциев фосфат и калциев стеарат в Serrateric™)35 мг3%
Serrapeptase (серапептаза) ензим (единици serratiopeptidase)120000 SPU

† Daily Value не е установено.

Други съставки: целулоза, serrateric™, модифицирана целулоза (вегетарианска капсула), гума джелан, пречистена вода.

Не съдържа нищо друго, освен изброените съставки.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Не се препоръчва за употреба по време на бременност, кърмене, ако приемате антикоагуланти или страдате от лошо храносмилане! Спрете приема на този продукт, ако се появи гадене, повръщане или стомашно разстройство!

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Можете да направите поръчка чрез сайта, на телефон 0887 077 988 или като я изпратите по е-мейл.