Меню
Меню
Your Cart

Serrapeptase 40 000 SPU 90 Veggie Capsules

Serrapeptase 40 000 SPU 90 Veggie Capsules
Serrapeptase 40 000 SPU 90 Veggie Capsules
Топ продукт
Serrapeptase 40 000 SPU 90 Veggie Capsules
Serrapeptase 40 000 SPU 90 Veggie Capsules
Serrapeptase 40 000 SPU 90 Veggie Capsules
Serrapeptase 40 000 SPU 90 Veggie CapsulesИзключително средство за синузит Помага при възпаление на гърлото Действа благоприятно при възпал..
  • Наличност: В наличност
  • Марка: Doctor`s Best Vitamins
  • Модел: Serrapeptase 40 000 SPU 90 Veggie Capsules
  • Тегло: 0.10 кг.
  • Код: DRB-00149
56.89 лв.
Без данък: 56.89 лв.

Свърани новини и статии

Serrapeptase 40 000 SPU 90 Veggie Capsules

  • Изключително средство за синузит
  • Помага при възпаление на гърлото
  • Действа благоприятно при възпаления на носа и носната лигавица
  • Притежава мощни противовъзпалителни свойства

Какво представлява Serrapeptase?

Серапептазата е протеолитичен естествен ензим, който се изолира от микроорганизмите Serratia E15. Тя се открива в организмите на копринените буби. Обработката става чрез ферментация. Някои проучвания показват, че тя има изключително силни противовъзпалителни действия. Преди хиляди години в Азия и Европа се е прилагала при възпаления и болки. Като хранителна добавка Serrapeptase 40 000 IU 90 veggie caps от Doctor`s Best на добра цена може да способства за смилане на кисти, артериална плака, както и на някои кръвни съсиреци и мъртви тъкани. Известна е още като сератиопептидаза или серопепдидаза.

Немски учен и доктор е прилагал serrapeptase при запушвания на артериите. При прием на гладно обаче, тя попада директно в кръвта и от там тя достига до различни части в организма. Дневната доза е 120 000 IU (единици). При прием от този от 40000 IU вие с 3 капсули дневно ще задоволите нуждите си. Doctor`s Best разработва този уникален продукт в подкрепа на вашето здраве. 

Как действа Serrapeptase 40 000 IU капсули?

Serrapeptase 40 000 IU 90 veggie caps има невероятно действие, помага при болки в мускулите, отоци, както и при различни травми. Може да се използва при различни възпаления и заболявания. Наподобява свойството на ибупрофена, но за разлика от него той е изцяло натурален и няма странични ефекти върху организма. Тъй като има силно противовъзпалително действие помага изключително добре при синузит. Спомага за секрецията на слуз и по този начин се облекчава синузита. Serrapeptase от Doctor`s Best на супер цена може да възпре образуването на кисти и плаки. Използва се при подуване на челюстта и възпаления на носоглътката и гърлото.

Действа благоприятно и при възпаления на ушите и носа. Положителните свойства на продукта не свършват до тук, тя може да се използва още за подобряване здравето на сърцето, както и за разграждане на мъртвите тъкани.

Препоръчителен прием: Приемайте от 1 веге капсула дневно на празен стомах с най-малко една пълна чаша вода или както е препоръчано от лекар.

Състав в 1 доза: Serrapeptase 40000 SPU

Дозировка: 1 веге капсула

Дози в опаковка: 90

Състав в 1 доза (1 веге капсула)Стойност%ПДД
Калций (от трикалциев фосфат и калциев стеарат в Serrateric™)27 мг2%
Серапептаза ензим (от Serratio sp.)40,000 SPU** †

† Daily Value не е установено.

** от сератиопептидаза активни единици.

Други съставки: целулоза, Serrateric™ (малтодекстрин, трикалциев фосфат, калциев стеарат микрокристална целулоза, средноверижни триглицериди), растителна капсула с удължено освобождаване (модифицирана целулоза, гума джелан, пречистена вода).

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Не се препоръчва за прием от бременни, кърмещи жени, хора, приемащи лекарства за разреждане на кръвта или имат лошо храносмилане! Прекратете приема на този продукт, ако се появи гадене, повръщане или стомашно разстройство! Съхранявайте на сухо и прохладно място!

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Можете да направите поръчка чрез сайта, на телефон 0887 077 988 или като я изпратите по е-мейл.