Меню
Your Cart

Минерали

Минералите са много важни за протичането на процесите в организма, както и за тяхното укрепване. Те биват няколко вида – есенциални и неесенциални. Някои минерали немогат да се усвояват добре от тялото. Есенциалните са такива минерали, без които организма не може, а неесенциалните са много важни, но не са задължителни. Те имат изключителна функция, подпомагат процесите и се грижат за нашето здраве.

Задължителните есенциални минерали са – магнезий, сяра, калций, натрий и други. Неесенциалните се наричат още микроелементи и към тях се отнасят – хром, мед, желязо.

Действието на минералите върху организма е доста силно. Подпомагат подсилване на функциите на мозъка, нервната система. 

Brain Magnesium with Magtein 50 mg 90 Veggie Capsules Brain Magnesium with Magtein 50 mg 90 Veggie Capsules
Ново
Brain Magnesium with Magtein 50 mg 90 Veggie CapsulesПатентован магнезиев L-треонатДопринася за намаляване на уморатаНасърчава енергийния метаболизъмПодпомага нормалното функциониране на нервната системаМагнезият допринася за мозъчните функции, участващи в способността за ученеМагнезият помага за по..
105.00 лв.
Без данък:105.00 лв.
Calcium Bone Maker Complex with MCHCal 180 Capsules | Doctor`s BestПомага за здравето на костите и зъбите Срещу остеопороза Гарантира правилното усвояване на калций Подпомага здравословната функция на сърцето За попълване недостига на Калций Важен е за мускулните съкращения За доб..
52.19 лв.
Без данък:52.19 лв.
High Absorption Magnesium 100% Chelated 120/240 Tablets High Absorption Magnesium 100% Chelated 120/240 Tablets
Топ продукт
High Absorption Magnesium 100% Chelated 120/240 TabletsПодпомага функциите на сърцето Използва се при остеопороза Помага при различни спазми За по-добра памет и концентрация Спомага при мускулни болкиКакво знаем Magnesium Chelated?Magnesium Chelated  е елементът Магнези..
39.99 лв.
Без данък:39.99 лв.
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)