Меню
Your Cart

Trans-Resveratrol 100 mg 60 Veggie Caps Doctor`s Best

Trans-Resveratrol 100 mg 60 Veggie Caps Doctor`s Best
Trans-Resveratrol 100 mg 60 Veggie Caps I Doctor`s BestПодобрява мозъчната функция Поддържа целостта и активността на невронните клетки Поддържа..

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Trans-Resveratrol 100 mg 60 Veggie Caps
49.50 лв.
Без данък: 49.50 лв.

Trans-Resveratrol 100 mg 60 Veggie Caps I Doctor`s Best

  • Подобрява мозъчната функция
  • Поддържа целостта и активността на невронните клетки
  • Поддържа функцията на имунната система
  • Има антиоксидантно действие
  • Предпазва от възпаления
  • Trans-Resveratrol 100mg 60 veggie caps е на уникална цена

Интересът към потенциалните ползи за здравето на хората е подтикнат от наблюдението на ресвератрол, произвеждан от лозя.Какво знаем за Ресвератрола?

Trans-Resveratrol е естествено срещащо се съединение, което принадлежи към група не-флавоноидни полифеноли, наречени стилбени. Интересът към потенциалните ползи за здравето на хората е подтикнат от наблюдението на ресвератрол, произвеждан от лозя (и други растения) в отговор на стрес, UV радиация и микробни атаки.
Trans-Resveratrol 100mg 60 veggie caps на невероятна цена е патентован екстракт, осигуряващ концентрирани нива на полифеноли и транс-ресвератрол. Те идват от  матрицата на червеното вино и коренът на японското растение от поляна (Polygonum cuspidatum). 

Ресвератрол съществува както в транс-, така и в цис-форми. Публикуваните изследвания обаче показват, че само трансформацията има значителна биологична активност. ResVinol-25 ™ е висококачествен екстракт, подложен на строги процедури за анализиране и осигуряване на качеството ProfileProven ™, проектирани да осигурят ефикасност и чистота на екстракта от партида на партида. Продуктът се изпитва широко за тежки метали, бактериални и гъбични замърсители и пестициди за проверка на чистотата и съответствието с приемливите стандарти.

Как действа Trans-Resveratrol 100mg 60 veggie caps?

Френският парадокс е довел до задълбочени изследвания на физиологичните ефекти на биоактивните компоненти на червеното вино - активните съставки в Trans-Resveratrol 100 mg 60 caps на уникална цена. За да се надграждат доказателствата за мощните сърдечно-съдови ефекти на ресвератрола, наблюдавани при проучвания при животни, фокусът вече Trans-Resveratrol е естествено срещащо се съединение, което принадлежи към група не-флавоноидни полифеноли.се е променил до работа с човешки проби. При 20 здрави възрастни, изследвани преди и след 15 дни консумация на вино, се съобщава за повишаване на производството на азотен оксид в кръвта (NO).

Азотният оксид е газ, отговорен за сигнализиране на гладкия мускул в кръвоносните съдове. Той ги отпуска, като по този начин се стимулира здравословната циркулаторна функция. В особено убедително изследване, използващо тъкани на кръвоносни съдове, получени от хора, ресвератролът стимулира съдовата релаксация. Тя е предизвикана от азотен оксид, и общата повишена ендотелна (кръвоносна) функция.

Също така, по дозово зависим начин, допълването с транс-ресвератрол води до по-висок мозъчен кръвоток в префронталната кора по време на когнитивните задачи. Изследователите заключават, че ресвератролът, когато се приема перорално, може да повлияе на мозъчната функция. Въпреки че механизмите зад всичките му действия все още не са напълно разбрани, Trans-Resveratrol е почитан за антиоксидантните си функции. Учените знаят, че той противодейства на липидната пероксидация както чрез хелацията на медта, така и чрез гасене на свободните радикали. В едно от многото in vitro проучвания, изследващи неговите антиоксидантни функции, транс-ресвератролът е работил с 95% ефективност, за да възпре липидната пероксидация. В проучване от 2010 г. изследователите наблюдават действието на Ресвератрол 100мг 60 капсули върху еритроцитите (червените кръвни клетки), получени от 23 здрави доброволци. Когато еритроцитите са подложени на оксидативен стрес, ресвератролът предпазва нивата на глутатион в клетките - доказателство за защита от оксидативен стрес.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула на ден с прием на храна.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 60

Състав в 1 доза (1 капсула)Стойност%ПДД
Транс-ресвератрол100 мг**
Полифеноли80 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: оризово брашно, силициев диоксид, магнезиев стеарат (растителен източник).

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Може да направите поръчка чрез сайта, телефон 0887 077 988 или като я изпратите по е-мейл.