Меню
Your Cart

Best Vein Support Featuring DiosVein 60 Veggie Caps Doctor`s Best

Best Vein Support Featuring DiosVein 60 Veggie Caps Doctor`s Best
Best Vein Support Featuring DiosVein 60 Veggie Caps I Doctor`s BestПоддържа здравето на сърдечно-съдовата система Подпомага здравословната циркул..

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Best Vein Support Featuring DiosVein 60 Veggie Caps
  • Код: DRB-00185
52.80 лв.
Без данък: 52.80 лв.

Best Vein Support Featuring DiosVein 60 Veggie Caps I Doctor`s Best

  • Поддържа здравето на сърдечно-съдовата система
  • Best vein support е подходящ при болки или отоци в крайниците.Подпомага здравословната циркулация
  • Поддържа кръвоносните съдове здрави
  • Подходящ при болки или отоци в крайниците
  • Против хемороиди
  • Best Vein Support 60 Veggie Caps е на уникална цена

Какво е DiosVein? 

Диосминът е естествен флавоноид, който може да бъде изолиран и от флавоноида хесперидин, който се получава от цитрусови плодове. DiosVein ™ се получава специално от сладък портокал. Когато се приемат перорално от хората, диосмин се превръща в диосметин от бактериалната флора на червата, преди да се абсорбира в кръвния поток.

Някои изследвания показват, че диосминът има многобройни благоприятни ефекти върху кръвоносните съдове и кръвообращението. Тези ефекти включват усилване на венозния тонус, подпомагане на лимфния дренаж, насърчаване на здравето на клетките, включващи обвивката на кръвоносните съдове и поддържане на нормална, но не прекомерна, капилярна пропускливост. Флавоноидите по принцип могат да поддържат здравето на съдовете чрез предотвратяване на анормалния синтез на простагландини и свързани медиатори или чрез блокиране на неблагоприятните ефекти на тези вещества върху венозната тъкан.Някои изследвания показват, че диосминът има многобройни благоприятни ефекти върху кръвоносните съдове и кръвообращението

Защо да приемаме Best Vein Support 60 Veggie Caps на Doctor`s Best?

Редица фактори и условия, които произтичат от избора ни на начин на живот, диети и влиянията на околната среда, могат да повлияят на венозния тонус и функцията им с годините. Приемането на Best Vein Support 60 Veggie Caps на Doctor`s Best на достъпна цена с флавоноидите диосмин и хесперидин може да подпомогне здравето на кръвоносната ни система и може да помогне да се запази критичната му функция през целия ни живот. Многобройни проучвания, провеждани в Европа, подкрепят това понятие.

Едно от най-големите проучвания, оценяващи ефектите на специфичната комбинация в продукта на Doctors Best е проведено в 23 страни по света между март 1997 г. и декември 1998 г. Изследването е проведено като проспективно, многоцентрово, контролирано проучване, при което участвали над 10 000 лица. Участващите в изследването са приемали 1000 mg Добавка за вени , състоящ се от диосмин и хесперидин ежедневно в продължение на 6 месеца. Следващите посещения за оценка на венозната функция се осъществявали на всеки два месеца. Отбелязани били значителни промени в положителна насока в здравето на пациентите. Параметрите на венозната функция и тонуса също се подобряват постепенно с комбинацията Best Vein Support Featuring DiosVein в хода на проучването.

Добавка за вени също включва естествен витамин К2 под формата на MenaQ7, намерена в традиционната японска ферментирала храна, natto. Последните проучвания подчертават значението на адекватните нива на витамин К2 за функционирането на здрави кръвоносни съдове. MenaQ7 е дългодействаща форма на витамин К2. Поради тези важни причини, необходимото количество витамин К е необходимо за поддържането на здрава сърдечно-съдова система и поддържането на здрава венозна функция. Формата на витамина, съдържаща се в Best Vein Support, е изцяло естествена. Ключовото предимство на тази форма на витамин К2 е неговата структура с дълга верига, което води до удължен действие в сравнение с други форми на витамин К. Това позволява на MenaQ7 ™ да бъде на разположение в организма от 72 до 96 часа в сравнение с други форми на витамина, които се задържат в организма по-малко от осем часа.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 вегетарианска капсула 2 пъти на ден.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 60

Състав в 1 доза (1 капсула)Стойност%ПДД
Витамин К225 мкг31%
ViosVein® диозин450 мг**
Натурален екстракт (хесперидин)50 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: оризово блашно, микрокристална целулоза, магнезиев стеарат (растителен източник), глицеринов моностеарат, аскорбилпалминат,екстракт от розмарин, силициев диоксид.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Съдържа витамин К! преди да започнете приема на този продукт, се консултирайте с лекар ако приемате лекарства за разреждане на кръвта!

Може да направите поръчка чрез сайта, телефон 0887 077 988 или като я изпратите по е-мейл.