Меню
Your Cart

Benfotiamine 150 + Alpha-Lipoic Acid 300 60 Veggie Capsules

Benfotiamine 150 + Alpha-Lipoic Acid 300 60 Veggie Capsules
Benfotiamine 150 + Alpha-Lipoic Acid 300 60 Veggie Capsules
Ново
Benfotiamine 150 + Alpha-Lipoic Acid 300 60 Veggie Capsules
Benfotiamine 150 + Alpha-Lipoic Acid 300 60 Veggie Capsules
Benfotiamine 150 + Alpha-Lipoic Acid 300 60 Veggie Capsules
Benfotiamine 150 + Alpha-Lipoic Acid 300 60 Veggie CapsulesПомага за подпомагане на кръвоносната и нервната системаПомага за подпомагане на клетъчните..
 • Наличност: В наличност
 • Модел: Benfotiamine 150 + Alpha-Lipoic Acid 300 60 Veggie Capsules
 • Код: DRB-00251
44.99 лв.
Без данък: 44.99 лв.

Benfotiamine 150 + Alpha-Lipoic Acid 300 60 Veggie Capsules

 • Помага за подпомагане на кръвоносната и нервната система
 • Помага за подпомагане на клетъчните процеси, подхранвани от глюкозните метаболити
 • Помага за двойно премахване на радикалите в подкрепа срещу оксидативен стрес
 • Бенфотиамин с Алфа Липоева Киселина 300 мг 60 веге капсули на топ цена от Doctor's Best

Какво знаем за Бенфотиамин с Алфа Липоева Киселина?

Бенфотиамин с Алфа Липоева Киселина 300 мг 60 веге капсули на невероятна цена от Doctor's Best помага за поддържането на здрави клетки. Бенфотиаминът е силно бионаличен, синтетично производно на тиамин, което може да повлияе на биохимичните пътища за подпомагане на кръвоносната и нервната системи. 

Бенфотиамин с Алфа Липоева Киселина 300 мг 60 веге капсули на невероятна цена от Doctor's Best помага за поддържането на здрави клетки.Алфа-липоевата киселина (ALA) поема витаминоподобни роли в организма в допълнение към статута си на „универсален антиоксидант“. Освен че е коензим в енергийния цикъл на Кребс, ALA има способността да влияе върху сърдечно-съдовото, очното и мозъчното здраве. 

Бенфотиамин с Алфа Липоева Киселина 300 мг 60 веге капсули на супер цена от Doctor's Best е печеливша комбинация за подпомагане на здравословното стареене и за поддържане на здрави клетки в присъствието на циркулираща глюкоза. С двойно почистващо действие за борба с оксидативния стрес, тази формула поддържа кръвоносната и нервната система и нарушава образуването на усъвършенствани крайни продукти за гликиране (AGE). Подходящ за вегани.

Как действа Бенфотиамин с Алфа Липоева Киселина на капсули? 

Бенфотиаминът е производно на витамин В1 (тиамин) и има по-добра биоактивност и абсорбция с още повече функции в тялото. 

Бенфотиаминът е регистриран в някои страни като лекарство (включително Словения) срещу диабетни невропатии (болка, причинена от усложнения, дължащи се на диабет). Като хранителна добавка Бенфотиамин не трябва да се използва за лечение на някакво медицинско състояние.

Тъй като бенфотиаминът е по-био-достъпен от обикновения витамин В1, повишава концентрацията на тиамин в мускулите, мозъка, черния дроб и бъбреците по-бързо и до по-високо ниво. Този ефект се дължи на разтворимостта му в мазнини и по този начин по-добър транспорт от червата в кръвта и след това в клетките. Това също означава, че трябва да приемате бенфотиамин с храна.

Положителни характеристики на бенфотиамин

 • Повече енергия
 • По-добра функция на нервната система
 • По-добро психологическо здраве
 • По-добра сърдечна функция.

Алфа липоева киселина (ALA)

Алфа липоева киселина е абсолютно необходима за аеробния метаболизъм (производство на енергия в присъствието на кислород). Алфа липоева киселина участва в поне 5 ензима, от които два са от цикъла на лимонената киселина (основният метаболитен процес на производство на енергия в организма).

Алфа липоева киселина е водоразтворима в червата, но се усвоява еднакво добре с храната. Абсорбцията може да бъде предотвратена от авидина, тъй като го свързва много силно. В суровите белтъци има много авидин, така че поглъщането заедно с тях не се препоръчва.


Произведено в: САЩ

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула дневно със или без храна или както е препоръчано от Вашия лекар.

Дозировка: 1 веге капсула

Дози в опаковка: 60

Състав в 1 доза (1 веге капсула)Стойност%ПДД
Бенфотиамин150 мг**
Алфа-липоева киселина300 гр**
Л-левцин10.5 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории. 

** Daily Value не е установено.

Други съставки: модифицирана целулоза (вегетарианска капсула), силициев диоксид.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Да не се употребява по време на бременност и кърмене и при установена индивидуална непоносимост към някоя от съставките! При употреба на лекарствени медикаменти или при наличие на заболяване, моля, консултирайте се с лекар, преди употребата на този продукт! Преустановете употребата и се консултирайте с лекар, ако възникнат нежелани реакции!

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Можете да направите поръчка чрез сайта, на телефон 0887 077 988 или като я изпратите по е-мейл.