Меню
Your Cart

Phosphatidylserine with SerinAid 100 мг 120 веге капсули | Doctor's Best

Phosphatidylserine with SerinAid 100 мг 120 веге капсули | Doctor's Best
Phosphatidylserine with SerinAid 100 мг 120 веге капсули | Doctor's BestСтимулира паметта, ученето и други познавателни функции Подпомага по-..

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Phosphatidylserine with SerinAid 100 mg 120 Veggie Capsules
  • Код: DRB-00220
120.00 лв.
Без данък: 120.00 лв.

Phosphatidylserine with SerinAid 100 мг 120 веге капсули | Doctor's Best

  • Стимулира паметта, ученето и други познавателни функции
  • Подпомага по-лесното справяне със стреса
  • Помага за улесняване на свързването на нервните клетки
  • Фосфатидилсерин 100 мг на веге капсули е на топ цена от Doctor's Best

Какво знаем за Фосфатидилсерин? 

Фосфатидилсеринът е вид мазнина, която се среща естествено във всяка клетка в тялото Ви. Той се намира в особено високи концентрации в мозъка. Всъщност половината от общия фосфатидилсерин на тялото Ви се намира в мозъка. Въпреки това фосфатидилсеринът е трудно да бъде добавен от диетата, а много често неговият дефицит предизвиква куп проблеми.

Лесен и удобен начин за добавяне на всички полезни свойства на фосфатидилсерин е чрез Phosphatidylserine with SerinAid 100 мг 120 веге капсули на ниска цена от Doctor's Best.

Как действа Фосфатидилсерин на капсули?

Фосфатидилсеринът, който често се нарича просто PS, е основно хранително вещество за здрави, оптимално функциониращи мозъчни клетки. Това е фосфолипид, вид мазнина със структура, която го прави едновременно хидрофилен (привлечен от водата) и хидрофобен (отблъскван от вода).

Фосфатидилсерин на топ цена подпомага за по-лесното справяне със стреса.Тези свойства позволяват на фосфолипидите да се подредят добре в два паралелни слоя, наречени фосфолипиден двуслой. Този слой е основен компонент на клетъчните мембрани на човешкия мозък.

Клетъчната мембрана действа като вратар, регулирайки потока на това, което влиза и излиза от мозъчните клетки. Той пропуска хранителни вещества, вода и кислород, като същевременно изпуска метаболитни отпадъци. Поддържайки целостта на мозъчната клетъчна мембрана, фосфатидилсеринът помага да се изхвърлят токсините, патогените и други нежелани нашественици извън мозъка.

Невротрансмитерите са химикали, които мозъчните клетки използват за комуникация помежду си. Те споделят известна отговорност за почти всеки аспект от живота Ви.

Те помагат да се определи колко сте щастливи, колко добре спите, релаксирате и се справяте със стреса, колко ефективно се концентрирате, научавате и запомняте, Вашето либидо и много други. Смята се, че повечето от хората имат ниски нива на тези мозъчни химикали.

Фосфатидилсеринът насърчава освобождаването на четири основни невротрансмитери - серотонин, норепинефрин, допамин и ацетилхолин. С Фосфатидилсерин 100 мг веге капсули на достъпна цена от Doctor's Best на Biomall.bg ще сте винаги сигурни, че правите най-доброто за здравето на мозъка си и мозъчна функция.

Произведено в: САЩ

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула 3 пъти дневно с храна или както е препоръчано от Вашия лекар.

Дозировка: 1 веге капсула

Дози в опаковка: 120

Състав в 1 доза (1 веге капсула)Стойност%ПДД
Фосфатидилсерин (PS, от SerinAid®)100 мг**

 † Дневните дози са базирани на 2000 калории. 

** Daily Value не е установено.

Други съставки: микрокристална целулоза, модифицирана целулоза (вегетарианска капсула), силициев диоксид, магнезиев стеарат (растителен източник).

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Можете да направите поръчка чрез сайта, на телефон 0887 077 988 или като я изпратите по е-мейл.