Меню
Your Cart

Best Phosphatidylserine 100 mg 60 softgels

Best Phosphatidylserine 100 mg 60 softgels
Best Phosphatidylserine 100 mg 60 softgelsЗа повече концентрация и памет Подпомага функциите на мозъка Помага за бързото мислене Грижи се за зд..

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Phosphatidylserine 100mg 60softgels Doctors Best
  • Код: DRB-00168
75.00 лв.
Без данък: 75.00 лв.

Best Phosphatidylserine 100 mg 60 softgels

  • Хранителна Добавка Фосфатидилсерин дражета на супер цена от Doctor's Best подобрХранителна Добавка Фосфатидилсерин дражета на супер цена от Doctor's Bestява състоянието на мозъчната функцияЗа повече концентрация и памет
  • Подпомага функциите на мозъка
  • Помага за бързото мислене
  • Грижи се за здравето на нервите
  • Използва се при възрастните при деменция
  • Не се препоръчва да се приема от вегетарианци
  • Подобрява състоянието на мозъчната функция

Какво знаем за Phosphatidylserine?

Phosphatidylserine е структурен компонент на невроните в мозъка и те могат да подпомогнат комуникацията на клетките. Някои изследвания показват при приемът на phosphatidylserine под формата на хранителна добавка, може да подобри тези функции и като цяло да ускори паметта и концентрацията. Best Phosphatidylserine 100 mg 60 softgels от Doctor`s Best на достъпна цена съдържа основни хранителни кофактори, който допринасят за допълнителната стабилност на фосфолипидните молекули. Има важно значение за образуването на клетъчни мембрани в междуклетъчните връзки. Действа положително като повишава активността на невротрансмитерите. Този фосфолипид е от много важно значение за организма на човек. В тялото се съдържат около 60 гр. Най-висока концентрация имат органи, като сърцето, мозъка, белите дробове, черния дроб, както и скелетните мускули. Phosphatidylserine има умението да изменя активността на ензимите, рецепторите, йонните канали, както и да взима участие в управляването на мембранната течливост.

Phosphatidylserine на топ цена може да помогне за частичното възстановяване на мисловните умения при атеросклероза и старческа деменцияКаква действа Best Phosphatidylserine 100 mg?

Хранителната добавка от Doctor`s Best - Best Phosphatidylserine 100 mg 60 softgels подобрява функциите на мозъка. Действа благоприятно и при хора, който са подложени постоянно на стрес и напрежение. Тъй като с напредване на възрастта мозъчните функции се понижават е добре да се приема от хора на възраст. Помага при хора с физически и психически натоварвания. Намалява нивото на кортизол в организма, помага при депресия, травми. Подсилва имунната система. При усилени тренировки може да изпитате болки в мускулите и това може да доведе до повишава на сърдечния ритъм. Затова е необходима почивка, но продуктът Phosphatidylserine също може да бъде полезен за вас.

Phosphatidylserine 100 mg 60 softgels на супер цена възстановява организма при умора, повиша настроението и тонуса. Скоро е направено изследване, което сочи че приемът на фосфатидилсерин може да помогне при емоционално претоварване. Подобрява енергията, успешно се прилага при увреждане на мускулите. Увеличава издръжливостта, стимулира растежа на нервните клетки. Полезните действия на Phosphatidylserine от Doctor`s Best не спират до тук. Той се използва още при диабет, инфаркт и може да помогне при инсулт. Помага при образуването на костно вещество, нормализира функциите на тестисите, както и помага за възстановяването на тъканите след възпаления.

Тук при нас може да откриете продукта на най-изгодната цена на пазара.

Препоръчителен прием: За възрастни, приемайте по 1 гел капсула 3 пъти дневно по време на хранене.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 60

Състав в дозаСтойност%ПДД
Phospholipid Matrix500 мг
Фосфатидилсерин100 мг 
Фосфатидилхолин25 мг 
Гликолипиди45 мг 
Триглицериди със средна верига (MCT) 150 мг 

**% Дневните дози са базирани на 2000 калории.

† Daily Value не е установено.

Други съставки: За капсулата - желатинови капсули, глицерин, пречистена вода. Съдържа соя.

Не съдържа нищо друго освен изборените съставки.

Важно:Не използвайте при бременност и кърмене. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Може да направите поръчка чрез сайта, телефон 0887 077 988 или като я изпратите по е-мейл.