Меню
Your Cart

Vitamin D3 1000 IU 180 Softgels

Vitamin D3 1000 IU 180 Softgels
Vitamin D3 1000 IU 180 SoftgelsВлияе на правилното ниво на калций и фосфор в кръвтаПодпомага нормалния растеж на костите и развитието на костите при д..

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
 • Наличност: В наличност
 • Модел: Vitamin D3 1000 IU 180 Softgels
 • Код: DRB-00209
25.99 лв.
Без данък: 25.99 лв.

Витамин D3 1000 IU 180 гел-капсули от Doctor's Best на идеална цена подпомага здравето и структурата на костите и зъбите и се бори с раковите заболявания.Vitamin D3 1000 IU 180 Softgels

 • Влияе на правилното ниво на калций и фосфор в кръвта
 • Подпомага нормалния растеж на костите и развитието на костите при децата
 • Важен за изграждането на здрави зъби
 • Допринася за нормалната функция на имунната система
 • Витамин D3 1000 IU 180 гел-капсули на топ цена от Doctor's Best

Какво знаем за Витамин D3?

Ако сте един от приблизително 75% от хората с недостиг на витамин D, не търсете повече. Витамин D3 1000 IU 180 гел-капсули на супер цена от Doctor's Best е „слънчев витамин“, необходим за поддържане на здрави кости и зъби и осигуряване на оптимална имунна функция. 

Ако не прекарвате много време на слънце или не ядете определени храни като мазна риба, обогатено мляко или яйца, Вие вероятно сте с дефицит на витамин D. Това е напълно нормално - повечето хора приемат допълнително добавки, за да поддържат адекватни нива на D3.

Как действа Витамин D3 1000 IU на гел-капсули? 

Витамин D3 1000 IU 180 гел-капсули на уникална цена от Doctor's Best се доставя под формата на холекалциферол, който се абсорбира по-добре от организма, за да постигне най-добри резултати. Още по-добре, тъй като витамин D играе роля в повечето органи и системи на тялото, както и влияе върху химическите пратеници на имунната система.

Витамин D е толкова важен за нашето здраве. Добре известните твърдения са например приноса за правилно функционираща имунна система, за здрави кости и за правилното функциониране на мускулите.

Ползи:

 • Витамин D насърчава правилното ниво на калций и фосфор в кръвта
 • Витамин D е необходим за нормалния растеж на костите и развитието на костите при децата
 • Витамин D допринася за поддържането на здрави кости и благоприятства скелета
 • Витамин D благоприятства калциевия баланс
 • Витамин D благоприятства функционирането на мускулите
 • Витамин D е важен за изграждането на здрави зъби
 • Витамин D има положителен ефект върху имунната система на децата
 • Витамин D допринася за нормалната функция на имунната система
 • Витамин D има благоприятен ефект върху процеса на клетъчно делене
 • Витамин D помага да се намалят рисковете от падане поради нестабилност на позата и мускулна слабост. Този благоприятен ефект се постига с дневен прием на 20 микрограма витамин D.
 • Не съдържа глутен или соя; Без ГМО

Произход

Витамин D е открит през 1922 г. от Едуард Меланби. Витамин D е получил името си от факта, че е четвъртият открит витамин, D е четвъртата буква от азбуката. 

Витамин D3 от слънцето само през лятото

Best Vitamin D3 възпрепятства развитието на остеопороза.Придобиваме витамин D3, като седим на слънце, но избягваме слънчевите изгаряния, между май и октомври. Това важи приблизително за часовете между 11:00 и 15:00 часа. Необходими са поне петнадесет минути, за да се набави достатъчно витамин D. Храната съдържа много малко количество витамин D. Така че, ако искаме да имаме достатъчно количество витамин D, трябва да разчитаме или на слънцето, или на хранителните добавки.

D3 холекалциферол сулфат

Витамин D3 от слънцето не е същият като витамин D3 в добавка. Веднага след като кожата е изложена на ултравиолетово UVB лъчение, се произвежда витамин D3 сулфат (холекалциферол сулфат). Противно на общоприетото схващане, това не е същата форма като от добавката, която е несулфатиран витамин D3 холекалциферол. В идеалния случай използваме слънцето възможно най-много през лятото, за да приведем нивата на витамин D3 до стандартните. През зимните месеци добавките могат да бъдат интелигентен избор.

Допълнителни препоръки

Има различни идеи за желаното ниво на количеството витамин D в кръвта. Референтните стойности в Холандия например започват от минимум 30 nmol/l и обикновено се основават на въздействието върху костите и мускулите. Витамин D обаче играе роля и в много други процеси в тялото. Ето защо е важно всеки да поддържа адекватни нива. Добавянето на витамин D се препоръчва за мъже и жени, които прекарват много време на закрито или с тъмна кожа, за деца, за възрастни хора и за бременни жени.


Произведено в: Калифорния, САЩ

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 гел-капсула дневно.

Дозировка: 1 гел-капсула

Дози в опаковка: 180

Състав в 1 доза (1 гел-капсула)Стойност%ПДД
Витамин Д325 мкг (1000 IU)250%

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: зехтин екстра върджин, говежди желатин, глицерин, пречистена вода.

Не съдържа глутен и ГМО продукти.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Съхранявайте на прохладно и сухо място!

Можете да направите поръчка чрез сайта, на телефон 0887 077 988 или като я изпратите по е-мейл.