Меню
Your Cart

Best D-Ribose 850 mg 120 Veggie Caps Doctor`s Best

Best D-Ribose 850 mg 120 Veggie Caps Doctor`s Best
Best D-Ribose 850 mg 120 Veggie Caps Doctor`s BestИзползва се за отстраняване на вредните свободни радикали  Помага за контролиране на синтеза на..

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Best D-Ribose 850 mg 120 Veggie Caps Doctor`s Best
  • Код: DRB-00193
75.00 лв.
Без данък: 75.00 лв.

Best D-Ribose 850 mg 120 Veggie Caps Doctor`s Best

  • Best D-Ribose от Doctor`s Best дава енергия и помага при стрес и умораИзползва се за отстраняване на вредните свободни радикали
  •  Помага за контролиране на синтеза на белтъците
  • При умора и лошо физическо състояние
  • Грижи се за защитата на клетките и енергията
  • Подходящ за активни спортисти
  • Подпомага мускулния растеж
  • Съдейства за добра работа на сърцето и кръвоносните съдове

Какво знаем за D-Ribose?

D-Ribose влиза в състава на много вещества, които са важни за човешкия организъм. Те също са важни и за синтеза на много важни витамини и ензимни системи. Д-рибозата е централен фрагмент от молекулите на Аденозин-трифосфата (АТФ). От своя страна той е източник на енергия за мускулните съкращения. 

Best D-Ribose 850 mg 120 Veggie Caps от Doctor`s Best е хранителна добавка на супер цена, която има способността да възпре загубата на АФТ. Като цяло d-ribose е открита от учен на име Левен, както и от неговите сътрудници. Те изучават състава и строежа. В самото начало е бил отелен във вид на кристал. Оказва се обаче, че е монозахарид с доста необичаен строеж – пентаза, в последствие, която наричат д-рибоза. Тази захар в последствие се синтезира от Фишер и изследователи, а след това е кристализирана.

Как действа Best D-Ribose 120 Veggie Caps?

Best D-Ribose 850 mg 120 Veggie Caps подобрява процеса на клетките, подобрява работата на мускулите по време на тренировка. Изключително подходящ за спортисти, тъй като подобрява енергията и силата. Д-рибоза е хранителна добавка на достъпна цена и има действието да подобрява издръжливостта. Подпомага натрупването на мускулна маса, без излишни мазнини.

Best D-Ribose на хит цена повишава нивото на мускулна маса и увеличава силатаДейства благотворно на физическото и психическото състояние на човек. Използва се още за профилактика на сърдечни проблеми. Best D-Ribose 850 mg от Doctor`s Best е много добър антиоксидант, които се бори с вредното действие на свободните радикали в тялото. Неговата главна задача е да подпомага синтеза на АТФ в организма. Той отговаря за съкращението на мускулните влакна. Важен е за хора, които са подложени под постоянно физическо натоварване и напрежение. Хранителната добавка на капсули помага при хронична умора, при нежелание за тренировки, както и при липса на растеж на мускулите. Увеличава енергията в клетките и се грижи за енергийното ниво на тялото.

D-Ribose 120 Veggie Caps се поглъща бързо от кръвта и се разпределя в различни части от тялото. Подходящ е приема на продукта при стрес, напрежение, стареене и тютюнопушене. Препоръчителен е приема при завишена употреба на наситени мазнини. Увеличава имунната защита на организма и мое да помогне при симптоми на фибромиалгия. Best D-Ribose 850 mg от Doctor`s Best помага при изтощение в мускулите, подобрява качеството на сън и намалява болките. Редица са свойствата на този продукт. Подобрява аеробния енергообмен, помага за натрупване на нуклеинови киселини и се използва при исхемична болест на сърцето. Повишава нивото на глюкоза, което най-често се среща при апортуващите и ускорява неговото усвояване.

Best D-Ribose 850 mg 120 Veggie Caps от Doctor`s Best на изгодна цена възстановява организма след тежки тренировки и запълва запаса от рибоза в тялото.

Дозировка: 5 капсули

Дози в опаковка: 24

Състав в 1 доза Стойност%ПДД
Д-рибоза4250 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: растителна целулоза, силициев диоксид, магнезиев стеарат (растителен произход).

Не съдържа пшеница, глутен, соя, млечни продукти, яйца, риба, ядки.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Консултирайте се с Вашия лекар преди да започнете приема на този продукт ако сте инсулинозависим диабетик, бременна сте или имате завишени нива на пикочната киселина (свързани с подагра)!

Може да направите поръчка чрез сайта, телефон 0887 077 988 или като я изпратите по е-мейл.