Меню
Your Cart

Three Defenders Mushroom Complex 90 Veggie Capsules

Three Defenders Mushroom Complex 90 Veggie Capsules
Three Defenders Mushroom Complex 90 веге капсули | Doctor's BestС гъби Лъвска грива, Рейши и ШийтакеПомага за оптимизиране на имунната система Помага ..

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Three Defenders Mushroom Complex 90 Veggie Capsules
  • Код: DRB-00568
51.69 лв.
Без данък: 51.69 лв.

Three Defenders Mushroom Complex 90 веге капсули | Doctor's Best

  • С гъби Лъвска грива, Рейши и Шийтаке
  • Помага за оптимизиране на имунната система 
  • Помага за поддържане на здрав имунен отговор 
  • Помага за подпомагане на познанието 
  • Без ГМО, глутен, соя 
  • Подходящ за вегани и вегетарианци
  • Комплекс Гъби Тройна Защита 90 капсули на топ цена от Doctor's Best

Какво знаем за Комплекс Гъби Тройна Защита?

Гъбите се консумират широко от хората заради техните хранителни и лечебни свойства от векове. Древните римляни ги наричат „храната на боговете“, египтяните ги наричат „даровете от Бог Озирис“, а китайците ги наричат „еликсирът на живота“. Има най-малко 270 вида гъби, за които е известно, че притежават различни терапевтични свойства и понятието „лечебна гъба“ сега все повече придобива световно признание. 

Научните и медицински изследвания през последните години потвърждават лекарствената ефикасност и идентифицират множество биоактивни молекули, открити в плодовите тела и култивирания мицел на тези гъби, а те са полизахариди, терпеноиди, токофероли, феноли и флавоноиди.

Doctor’s Best предлага мощна гъбова смес, наречена Three Defenders Mushroom Complex, която съдържа Ganoderma lucidum (известна също като Рейши), Hericium erinaceus (известна също като Лъвска грива) и Lentinula edodes (известна също като Шийтаке). 

Комплекс Гъби Тройна Защита 90 капсули на супер цена от Doctor's Best предоставя висококачествена и мощна смес от органични гъби, която може да предложи антиоксидантни дейности в подкрепа на цялостното здраве на тялото, подкрепа на имунната функция, сърдечно-съдовото здраве и когнитивните функции. 

Как действа Комплекс Гъби Тройна Защита на капсули?

Изследванията доказват, че гъбите притежават мощни антиоксидантни свойства, ефективни в борбата с оксидативния стрес, за който е известно, че допринася за развитието на различни лоши състояния като сърдечно-съдови проблеми и невродегенеративни състояния. 

Над 400 биологично активни съединения са идентифицирани в гъбите Рейши, част от състава на Комплекс Гъби Тройна Защита 90 капсули на уникална цена от Doctor's Best. Повечето от тях принадлежат към групите полизахариди, терпени, феноли и пептидогликани. Установено е, че най-важните фармакологично важни съединения са полизахаридите и тритерпените. И двете групи проявяват мощна антиоксидантна активност и показват положителни ефекти за подобряване на цялостното качество на живот при клинични изпитвания при хора. 

Рейши е дървесна гъба и популярна лечебна билка, която се използва широко в Китай и много други азиатски страни. Проучванията са идентифицирали основните активни съставки в гъбите Рейши, които могат да допринесат за положителните сърдечно-съдови ефекти и включват някои полизахариди и оксигенирани тритерпеноиди.


Други проучвания показват, че екстракт от гъба Лъвска грива, който се съдържа в Комплекс Гъби Тройна Защита 90 капсули на страхотна цена от Doctor's Best, насърчават регенерацията на увредените нерви в ранния етап на възстановяване и засилват процеса на миелинизация - образуването на миелинова обвивка, която е увредена при определени невронални човешки пристрастявания. 

Освен това основните групи съединения в гъбата Лъвска грива, които проявяват невропротективни свойства, са идентифицирани и известни като еринацини и хериценони.Тези съединения стимулират синтеза на нервен растежен фактор, участващ в поддържането и организирането на функцията на невроните, поради което гъбите Лъвска грива могат да се разглеждат като потенциална естествена алтернатива за подобряване на настроението и поддържане на здрави когнитивни функции

Съществуват сериозни доказателства, че полизахаридите (особено β-глюканите), съдържащи се в мицелия и/или плодното тяло на гъби като Рейши, Шийтаке и Лъвска грива, могат да осигурят поддържане на здрава имунна система при хората. Смята се, че тези съединения стимулират определени компоненти на имунната система като естествени клетки убийци, макрофаги и Т-клетки и тяхното производство на цитокини.

Произведено в: САЩ

Препоръчителен прием: Приемайте по 2 вегетариански капсули дневно или както Ви е препоръчано от специалист.

Дозировка: 2 веге капсули

Дози в опаковка: 45

Състав в 1 доза (2 веге капсули)Стойност%ПДД
Three Defenders Mushroom Complex

патентована смес, съдържаща:

280 мг Beta-D-глюкани от червена гъба рейши (Ganoderma lingzhi) (плодно тяло), екстракт от гъба шийтаке (Lentinula edodes) (плодно тяло), екстракт от гъба лъвска грива (Hericium erinaceus) (плодно тяло)

1000 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории. 

** Daily Value не е установено.

Други съставки: хипромелоза, силициев диоксид, стеаринова киселина, микрокристална целулоза.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Можете да направите поръчка чрез сайта, на телефон 0887 077 988 или като я изпратите по е-мейл.