Меню
Меню
Your Cart

Alpha-Lipoic Acid 600 mg 60 Veggie Capsules

Alpha-Lipoic Acid 600 mg 60 Veggie Capsules
Alpha-Lipoic Acid 600 mg 60 Veggie Capsules
Alpha-Lipoic Acid 600 mg 60 Veggie Capsules
Alpha-Lipoic Acid 600 mg 60 Veggie Capsules
Alpha-Lipoic Acid 600 mg 60 Veggie Capsules
Alpha-Lipoic Acid 600 mg 60 Veggie Capsules Doctor`s BestПодсилва имунната система Силен антиоксидант Помага при диабет Увеличава паметта..
 • Наличност: В наличност
 • Марка: Doctor`s Best Vitamins
 • Модел: Alpha-Lipoic Acid 600 mg 60 Veggie Capsules
 • Код: DRB-00133
59.90 лв.
Без данък: 59.90 лв.

Alpha-Lipoic Acid 600 mg 60 Veggie Capsules Doctor`s Best

 • Подсилва имунната система
 • Силен антиоксидант
 • Помага при диабет
 • Увеличава паметта и концентрацията
 • Подпомага щитовидната жлеза
 • Може да увеличи мускулната маса
 • Alpha-Lipoic Acid 600 mg 60 Veggie Caps на изгодна цена помага при Алцхаймер
 • Увеличава работоспособността

Какво представлява Alpha-Lipoic Acid?

Alpha-Lipoic Acid (ALA) представлява мастна киселина, която съдържа сяра. Действа като коензим в метаболизна на въглехидратите и е важен за синтеза на ацетил КоА. Alpha-Lipoic Acid 600 mg 60 Veggie Caps от Doctor`s Best на достъпна цена подобрява липидния и белтъчния обмен в тялото.

Тази киселина придобива популярност през 1939 г. и от тогава тя започва да се изучава. Смята се, че това е витамин и тялото има голяма нужда от него, но неможе да го произвежда. Някои изследвания, които са били направени по рано показват, че Alpha-Lipoic Acid има способността да провокира самоликвидирането на раковите клетки.

Как действа Alpha-Lipoic Acid 600 mg?

Хранителната добавка Alpha-Lipoic Acid 600 mg 60 Veggie Caps помага за усвояването на глюкозата, като по този начин всяка една клетка в тялото получава необходимата енергия. Има способността да запази в тялото антиоксидантите витамин Е и аскорбинова киселина, както и да увеличи тяхната функция. Предотвратява вредното действие на свободните радикали и възпира стареенето на клетките. Може да помогне при диабет. Елиминира тежките метали от тялото и нормализира работата на черния дроб. Помага при заболявания като хепатит и цироза. Подпомага имунната защита на тялото и подобрява функциите на нервната система.

Alpha-Lipoic Acid 600 mg 60 Veggie Caps от Doctor`s Best на добра цена може да възстанови нервните и мозъчните тъкани, както и подобри паметта и вниманието. Използва се още за подобряване на зрението. Грижи се за добрата работа на щитовидната жлеза и освен това може да възпре развитието на някои болести. Помага при хронична умора. Подпомага обмяна на веществата, помага при алкохолизъм и възпрепятства рушенето на клетките на главния мозък. Подобрява цялостното здраве на организма. Притежава добри диуретични и спазмалогични свойства. Понижава холестерола и може да увеличи мускулната маса и издръжливостта. Предпазва сърцето, помага при атеросклероза, диабет, лошо зрение и затлъстяване.

Alpha-Lipoic Acid 600 mg (АЛА) помага още при затлъстяване на черния дроб, макулна дегенерация, глаукома, вирусни инфекции и изтощение. Добре е да се използва о хора, които спортуват активно, тъй като помага на атлетите да се възстановят по-бързо след тренировка. Може да помогне за изгаряне на мазнините. Приемът на този продукт е препоръчителен, защото той може да  предпазва клетките на панкреаса, стимулира клетъчния обмен и възпира уврежданията на клетките. Освен това може да потисне апетита като блокира ензима протеинкиназа (ензим, който дава сигнали за глад).  Грижи се за защитата на черния дроб от токсични въздействия на различни вредители от външната среда като наркотици, лекарствени продукти и алкохол. 

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 до 2 капсули дневно.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 60

Състав в доза (1 капсула)Стойност%ПДД
Алфа Липоева Киселина600 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: модифицирана целулоза, микрокристална целулоза, магнезиев силикат, силициев диоксид, магнезиев стеарат (растителен произход).

Не съдържа: глутен, ГМО продукти.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Консултирайте се с Вашия лекар, ако страдате от някое заболяване или приемате някакви медикаменти, преди да започнете приема на този продукт!

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Можете да направите поръчка чрез сайта, на телефон 0887 077 988 или като я изпратите по е-мейл.