Меню
Меню
Your Cart

Acetyl-L-Carnitine with Biosint 500 mg 60 Veggie Capsules

Acetyl-L-Carnitine with Biosint 500 mg 60 Veggie Capsules
Acetyl-L-Carnitine with Biosint 500 mg 60 Veggie Capsules
Ново Топ продукт
Acetyl-L-Carnitine with Biosint 500 mg 60 Veggie Capsules
Acetyl-L-Carnitine with Biosint 500 mg 60 Veggie Capsules
Acetyl-L-Carnitine with Biosint 500 mg 60 Veggie Capsules
Ацетил-L-карнитинът се усвоява по-добре от L-карнитинНе съдържа алергени като глутен, казеин, риба, миди, дървесни ядки, фъстъци или сояПодходящ за ве..
  • Наличност: В наличност
  • Марка: Doctor`s Best Vitamins
  • Модел: Acetyl-L-Carnitine with Biosint 500 mg 60 Veggie Capsules
  • Код: DRB-00105
55.99 лв.
Без данък: 55.99 лв.
  • Ацетил-L-карнитинът се усвоява по-добре от L-карнитин
  • Не съдържа алергени като глутен, казеин, риба, миди, дървесни ядки, фъстъци или соя
  • Подходящ за вегани и вегетарианци
  • Не съдържа изкуствени оцветители, аромати или консерванти
  • Ацетил Л-Карнитин капсули 60 веге капсули на топ цена от Doctor's Best

Какво знаем за Ацетил Л-Карнитин?

Съществуват различни форми на аминокиселината L-карнитин. Ацетил-L-карнитинът (наричан още ALCAR) е ацетилираната форма. L-карнитинът играе важна роля в енергийния метаболизъм на клетките на тялото. L-карнитинът е известен още като витамин Bt. Той се среща естествено в тялото ни. С напредване на възрастта обаче нивата на ацетил-L-карнитин спадат.

Best Acetyl-L-Carnitine 588 мг 60 капсули от Doctor's Best на страхотна цена стимулира изгарянето на мазнините.L-карнитинът е полуесенциална аминокиселина. Самото ни тяло може да синтезира малки количества, при условие че са налични прекурсорите (две основни аминокиселини, лизин и метионин) и необходимите кофактори (витамини С, В3, В6 и желязо). След това L-карнитинът може да се преобразува, ако е необходимо, в ацетил-L-карнитин и обратно. За синтеза на ацетил-L-карнитин зависим от хранителни източници като червено месо и млечни продукти. Поради това се изисква адекватно снабдяване с тези хранителни вещества или прием на Ацетил Л-Карнитин капсули 60 веге капсули на супер цена от Doctor's Best.

Как действа Ацетил Л-Карнитин на капсули? 

В рамките на тялото, по-точно в клетките, молекулите на ацетил-L-карнитин се разделят на два компонента: молекули на L-карнитин и ацетилови групи. Молекулите на L-карнитин допринасят за ефективен енергиен метаболизъм в нашите клетки. Следователно ацетил-L-карнитинът функционира като донор на ацетилови групи в клетката. 

Ацетиловите групи са от съществено значение за много клетъчни функции. Например, те играят ключова роля в различни метаболитни процеси и производството на невротрансмитери, включително ацетилхолин. Ацетилхолинът е основният невротрансмитер, участващ в паметта и мисловните процеси.

Следователно Ацетил Л-Карнитин капсули 60 веге капсули на невероятна цена от Doctor's Best е съществена добавка за много важни процеси в тялото. Добавката с ацетил-L-карнитин гарантира, че нуждите на организма са покрити и че L-карнитинът не трябва първо да се превръща в ацетил-L-карнитин. 

Ефективната и бърза абсорбция, в комбинация с действието на двете молекули, гарантира, че Ацетил Л-Карнитин капсули 60 веге капсули на уникална цена от Doctor's Best може да бъде широко използван. Добавките с ацетил-L-карнитин могат да бъдат особено подходящи за възрастни хора, лица с повишени или специфични нужди, спортисти, вегани и вегетарианци.

Произведено в: Калифорния, САЩ

Препоръчителен прием: Приемайте по 2 капсули дневно с храна. За допълнителна полза, приемайте 4 или повече капсули на ден, ако Ви е препоръчано от лекар.

Дозировка: 2 веге капсули

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 капсулаСтойност%ПДД

Ацетил Л-Карнитин (от BIOSINT™ Ацетил-Л-карнитин хидрохлорид)

1000 мг**

 

 

 

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: магнезиев силикат, микрокристална целулоза, модифицирана целулоза, силициев диоксид, стеаринова киселина.

Не съдържа глутен и ГМО-продукти.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Съхранявайте на прохладно и сухо място!

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Можете да направите поръчка чрез сайта, на телефон 0887 077 988 или като я изпратите по е-мейл.