Меню
Your Cart

High Absorption Iron With Ferrochel 27 mg 120 Tablets I Doctor`s Best

High Absorption Iron With Ferrochel 27 mg 120 Tablets I Doctor`s Best
High Absorption Iron With Ferrochel 27 mg 120 Tablets | Doctor`s BestПо-добре усвояваща се форма на желязото Може да помогне при анемия Подпомаг..

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: High Absorption Iron With Ferrochel 27 mg 120 Tablets
28.50 лв.
Без данък: 28.50 лв.

High Absorption Iron With Ferrochel 27 mg 120 Tablets | Doctor`s Best

  • High Absorption Iron With Ferrochel от Doctor`s Best е лесно усвояваща се форма на желязо, което не причинява гадене и непоносимост към желязотоПо-добре усвояваща се форма на желязото
  • Може да помогне при анемия
  • Подпомага при умора
  • Използва се при нетрудоспособност
  • Увеличава имунната защита
  • За поддържане оптималните нива на хемоглобина
  • Може да подобри качеството на кръвта
  • Срещу железен дефицит

Какво знаем за High Absorption Iron With Ferrochel?

Желязо Хелат 27 мг 120 таблетки от Doctor`s Best на специална цена е най-добре усвояващата се форма на желязото. Това е така благодарение на Ferrochel, който се хелатира за увеличаване на биодостъпностт. Използва се за предотвратяване на гаденето и храносмилателния дискомфорт, които обикновено възникват при приема на желязо. Самото хелатиране позволява на желязото по-добре и лесно да премине през червата, където минералите се поглъщат оптимално.

Още от доисторическите времена желязото е познато, но е започнало да се използва доста  по-късно. Това е така, тъй като в свободно състояние се среща в природата изключително рядко, а получаването му от рудите е станало възможно само когато нивото на техниката се е развило на достатъчно добро ниво. Начинът за получаване от рудата е измислен в
западната част на Азия през второто хилядолетие преди новата ера.

Как действа Желязо Хелат на таблетки?

High Absorption Iron With Ferrochel помага при анемия, атрофичен гастрит, железен дефицит

Желязото има важно значение за организма ни. Първото важно е, че то влиза в състава на хемоглобина, който свързва и пренася кислорода от въздуха от белите дробове към организма и тъканите. При дефицитът може да доведе до намаляване на нивата на хемоглобина, както и до развитието на анемия. Клинически това може да се изрази като вялост, умора, намаляване на енергията. При недостиг се понижава и имунитета. Второ, желязото се съдържа и в мускулния белтък миоглобин. Това помага да се натрупва кислород в мускулната тъкан, като това увеличава физическата работоспособност и предпазва организма от изтощение. Друго важно е, че желязото влиза в съдържанието на ензимите от дихателната верига на митохондриите. Те помагат да се изработва енергията в състава на оксидазата и това подпомага детоксикацията.

High Absorption Iron With Ferrochel 27 mg 120 Tablets увеличава имунната защита и помага при простудни заболявания. Може да се използва за възпиране на косопада, както и до поява бели коси. Предотвратява чупенето на ноктите и образуването на бръчки. Някои изследвания показват, че 94% от възрастните страдат от дефицит. Този дефицит е свързан не само с хипохромна анемия. При недостиг на този елемент се отбелязва повишена умора и лесна възбудимост, главоболия. С този дефицит може да са свързани атрофичният гастрит, гигвнититът, сухостта на лигавицата на устата и езика и други симптоми. Приемът на Хелатирано Желязо 27 мг 120 таблетки от Doctor`s Best не предизвиква дразнене на стомашно-чревната лигавица. Това от своя страна го прави невероятен при случите на железен дефицит. Хранителната добавка съдържа железен биглюконат (2-валентно желязо), който се абсорбира изключително добре от тялото и няма странични ефекти.

High Absorption Iron With Ferrochel на Doctor`s Best помага при умора, липса на енергия, изтощение, малокръвиеHigh Absorption Iron може да подобри и качеството на кръвта, засилва производството на енергия и помага на нервната система да работи нормално. Хелатът е органичен контейнер, който се състои от органични белтъчни вещества, аминокиселини, нуклеинови киселини, въглехидрати и други. Ако в него се сложи неорганичен минерал, като желязо, този минерал ще се превърне в полуорганичен. Именно такъв комплекс влиза в обменните процеси в организма на живите същества и се усвоява напълно.

Ако в обменните процеси на организма влиза просто неорганично желязо, няма да има взаимодействие, няма да има ефект. Дори ще започне да нанася вреда върху метаболизма. Обменните процеси в човека не възприемат чистия минерал. Това обяснява и защо, ако желязото постъпи в чиста форма, няма да има полза от употребата му. Така че желязото следва да се приема в хелатната му форма. Когато минералът е здраво свързан с аминокиселините, той естествено и правилно преминава през всичките биохимични процеси, не нанася вреда и се усвоява напълно.

Това е и причината Doctor`s Best да използва именно хелатна форма на желязото в създаването на продукта Желязо Хелат 27 мг таблетки.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 таблетка на ден с прием на храна.

Дозировка: 1 таблетка

Дози в опаковка: 120

Състав в 1 доза (1 таблетка)Стойност%ПДД%ПДД при бременност и кърмене
Желязо27 мг150%150%

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: микрокристална целулоза, модифицирана целулоза, глицерин, силициев диоксид, магнезиев стеарат (растителен произход).

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Бъдете внимателни! Съхранявайте на прохладно и сухо място!

Внимание! Случайното предозиране на продукти, съдържащи желязо, е една от водещите причини за смърт при деца под 6 години!!! Ако се случи предозиране, незабавно потърсете лекарска помощ!

Може да направите поръчка чрез сайта, телефон 0887 077 988 или като я изпратите по е-мейл.