Меню
Your Cart

Proteolytic Enzymes 90 Delayed Release Veggie Capsules

Proteolytic Enzymes 90 Delayed Release Veggie Capsules
Proteolytic Enzymes 90 Delayed Release Veggie CapsulesЕнзимите са важни за здравето на мускулите Укрепват ставите Грижат се за храносмилате..

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
 • Наличност: В наличност
 • Модел: Proteolytic Enzymes 90 Delayed Release Veggie Capsules
 • Код: DRB-00184
72.09 лв.
Без данък: 72.09 лв.

Proteolytic Enzymes 90 Delayed Release Veggie Capsules

 • Ензимите са важни за здравето на мускулите
 • Укрепват ставите
 • Грижат се за храносмилателната система
 • Помага при различни проблеми с лигавицата на носа
 • Възпира образуването на тромбози
 • Помага за по-бързото заздравяване на раните
 • Има добро антивирусно действие
 • Протеолитични ензими 90 капсули от Doctor's Best засилва имунната система

Какво знаем за Proteolytic Enzymes? 

Proteolytic Enzymes е формула, съдържаща богат спектър от протеолитични ензими, които са от растителен произход. Добавката от Doctor`s Best на супер цена е подходяща и за вегетарианци. Proteolytic Enzymes имат невероятни фунцкии върху организма, тъй като те могат да преработват и разграждат белтъчините на аминокиселините, които ги съставят. Добре се усвояват от червата.

При прием на Proteolytic Enzymes 90 enteric coated veggie caps се усилват нормалните метаболитни функции на ензимите, които са вече в човешкия организъм. Важни са облекчаване на химичните реакции, които протичат в организма. 

Как действа Proteolytic Enzymes на капсули?

Като хранителна добавка Proteolytic Enzymes  имат силно антибактериално и противовъзпалително действие. Освен това спомагат за нормалната функция на опорно-двигателния апарат.

Proteolytic Enzymes 90 enteric coated veggie caps от Doctor's Best на изгодна цена заздравяват мускулите и ставите. Подобряват храносмилането и са важни са реакциите, които протичат в тялото. Имат способността да разграждат останките от наранените или раздразнените клетки. Влияе благоприятно върху лигавицата на носа, като подобрява вискозитета и нейната еластичност. Действа добре при оперативна намеса, синузит или наранявания. Тъй като съдържа и Бромелаин , Best Proteolytic Enzymes действа противовъзпалително, против отоци, тромбози. Влияе благоприятно при обриви. Може да се използва за елиминиране на течностите и излишните токсини. Съдейства за ускоряване регенерацията на тъканите, подпомага  функциите на сърцето и кръвоносната система.

При недостатъчно количество киселини в стомаха ензимите могат да помогнат на храносмилателната система за разграждане на белтъчините. Влияе добре и при разпадането на сложните липиди. Разгражда и мъртвите клетки на кожата. Действа благотворно върху косата и кожата. Помага още за допълване недостига на храносмилателни ензими. Поддържа здравето на червата, понижава симптомите на разстройства на стомаха, нормализира микрофлората на дебелото черво. Best Proteolytic Enzymes 90 enteric coated veggie caps от Doctor's Best увеличава имунитета, премахва от тъканите и кръвта патогенните комплекси, които са причина за спад в имунната система. Помага за стопиране на образуването на тромбове, най-вече в артериите. Помага за резорбирането на съсиреци в кръвоносните съдове. Може да нормализира кръвното налягане.

Ензимите съдържат и друг много важен компонент и това е папаинът. Той е способен да преработи белтъците по такъв начин, че да бъдат лесно за усвояване. Има антиокислителни, слабителни, прочистващи и противовъзпалителни действия. Нормализира обмяната на веществата и повлиява добре върху кожата. Нормализира функцията на стомаха, особено при трудно преработване на белтъчините. Подобрява перисталтиката, микроциркулацията. Липазата също е важен елемент от състава на Proteolytic Enzymes. Тя от своя страна е помага за разграждане на мазнините, подобрява процесите в храносмилателната система. 

Още ползи при прием на Proteolytic Enzymes:

 • Нормализира телесната маса
 • Извежда токсините
 • Понижава образуването на газове в стомаха
 • Proteolytic Enzymes от Doctor's Best 90 капсули на топ цена помага за разграждане на мазнините
 • Нормализира реологичните свойства на кръвта
 • Премахва патогенните имунни комплекси в кръвта
 • Спомага за разпадането на сложни липиди

Препоръчителен прием: Приемайте 3 капсули дневно 1 час преди или 2 часа след хранене.

Дозировка: 3 капсули

Дози в опаковка: 30

Състав в доза (3 капсули)Стойност%ПДД
Бромелаин576 МЕ**
Папаин10,077,000 МЕ**
Амилаза36,000 МЕ**
Липаза405 МЕ**
Неутрална протеаза164,010 МЕ**
Гъбична протеаза 4.034,800 МЕ**
Бактериална протеаза65,250 МЕ**
Рутин30 мг**
Серациопептидаза120,000 МЕ**

†Дневните дози са базирани на 2000 калории.

**Daily Value не е установено.

Други съставки: целулоза, модифицирана целулоза, ентерично покритие.

Не съдържа глутен

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Съхранявайте на сухо и прохладно място.

Можете да направите поръчка чрез сайта, на телефон 0887 077 988 или като я изпратите по е-мейл.