Меню
Your Cart

Nattokinase 2000 FUs 90 Veggie Capsules

Nattokinase 2000 FUs 90 Veggie Capsules
Nattokinase 2000 FUs 90 Veggie Capsules
Топ продукт
Nattokinase 2000 FUs 90 Veggie Capsules
Nattokinase 2000 FUs 90 Veggie Capsules
Nattokinase 2000 FUs 90 Veggie Capsules
Nattokinase 2000 FUs 90 Veggie CapsulesИзключително важен ензим Подобрява циркулацията на кръвта Спомага сърдечната функция Предотвратява..
Прием и дозировка
Дози в опаковка90
ВниманиеАко сте бременна или кърмеща, ако приемате антикоагуланти (лекарства за разреждане на кръвта) или витамин K се консултирайте с доктор преди да използвате този продукт. Не приемайте ако сте алергични към соя. Дръжте далеч от деца. Да се съхранява на сухо, хладно място.
Състав
Други съставкиМодифицирана целулоза, (вегетарианска капсула), малтодекстрин, магнезиев стеарат (растителен източник)
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Nattokinase 2000 FUs 90 Veggie Capsules
  • Тегло: 0.10 кг.
  • Код: DRB-00125
53.99 лв.
Без данък: 53.99 лв.

Свърани новини и статии

Nattokinase 2000 FUs 90 Veggie Capsules

  • Изключително важен ензим
  • Подобрява циркулацията на кръвта
  • Спомага сърдечната функция
  • Предотвратява образуване на съсиреците
  • Няма странични ефекти

Nattokinase е ензим, получаващ се при ферментация на японско соево растение Natto. Тя подобрява функциите на тялото, като помага за пречистване на кръвта. Натокиназа капсули на изгодна цена ще Ви осигури 2000 FU (Fibrinolytic Units), които се грижат за здравето на вашето сърце.

Какво знаем за Nattokinase?

Това е ензим, който се използва за подобряване на здравето. Получена е от ферментирала соя, която преди години е била използвана. Има направени някои изследвания, които твърдят, че натокиназата подобрява здравето на кръвоносните съдове. Nattokinase от Doctor`s Best е хранителна добавка на много достъпна цена, която предпазва организма от болести и се грижи за сърцето.

Как действа Nattokinase 2000 FU капсули?

Nattokinase от Doctor`s Best помага за разграждане на кръвните съсиреци, подпомага нормалното циркулиране на кръвта. Хранителната добавка на капсули, освен че има добра цена, тя се използва и при сърдечни болести, флебит, тромбози, както и при сърдечен удар. Помага при пулмонарни емболии. Nattokinase е ензим, който има способността да разгражда малките фибри (фибрин), образуващи здравата мрежа на кръвоносните съдове. Тази мрежа може да запуши съдовете и това от своя страна може да доведе до неприятни последствия. При прием на veggie caps от Doctor`s Best Nattokinase 2000 FU нормализират кръвното, предпазва от образуване на тромби и придава енергия и сила. Подобрява работата на сърцето. Може да се използва за прочистване на кръвоносните съдове и възпрепятства запушването на артериите.

Запушването на артериите може да доведе до инсулт, белодробна емболия или инфаркт, затова ние Ви препоръчваме приема на Натокиназа 90 капсули, която ще се погрижи за Вас и Вашето здраве. Ензимът има доказано действие в разграждане на фините влакна. Nattokinase има сходно действие с това на ензимът плазмин. Той се съдържа в кръвта и това възпира образуването на съсиреци.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула 2 пъти на ден, между храненията, или както е указано от вашия лекар. 

Дозировка: 1 капсула
Дози в опаковка: 90

Състав в дозаСтойност%ПДД
Натокиназа (Фибринолитични единици)2000 FU*

Други съставки: Модифицирана целулоза, (вегетарианска капсула), малтодекстрин, магнезиев стеарат (растителен източник).

Важно: Ако сте бременна или кърмеща, ако приемате антикоагуланти (лекарства за разреждане на кръвта) или витамин K се консултирайте с доктор преди да използвате този продукт. Не приемайте ако сте алергични към соя. Ензимът не бива да бъде приеман от хора, които имат проблеми с кръвосъсирването, както и от тези, които приемат варфарин, аспирин или друг медикамент, влияещ на състоянието на кръвта. Възможно е след продължителен прием на натокиназа да се забележи понижаване на кръвното налягане. Да се пази далеч от деца. Да се съхранява на сухо, хладно място.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Можете да направите поръчка чрез сайта, на телефон 0887 077 988 или като я изпратите по е-мейл.