Меню
Your Cart

NAC Detox Regulators 60 Veggie Capsules

NAC Detox Regulators 60 Veggie Capsules
NAC Detox Regulators 60 Veggie CapsulesПодобрява функциите на дихателната система Действа противовъзпалително  Има силно антиоксидантно д..

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
 • Наличност: В наличност
 • Модел: NAC Detox Regulators 60 Veggie Capsules
 • Код: DRB-00279
29.99 лв.
Без данък: 29.99 лв.

NAC Detox Regulators 60 Veggie Capsules

 • Подобрява функциите на дихателната система
 • Действа противовъзпалително 
 • Има силно антиоксидантно действие
 • Помага при синузит и отит
 • Действа добре при бронхит
 • N-Acetylcysteine 600 мг 60 капсули е на супер цена от Doctor's Best помага при астма

Какво знаем за N-Acetylcysteine?

Acetylcysteinum e производно на аминокиселината на цистеин. NAC 600 мг 60 капсули от Doctor's Best на добра цена има способността да неутрализира свободните радикали и има важно значение при някои възпалителни болести на белите дробове. Тези възпалителни заболявания могат да доведат до намаляване равнището на вътре-клетъчния глутатион. Това от своя страна се съпровожда с нарушение на сърфъктанта и увеличаване на активността на цитокините-медиатори на възпаленията. При понижена концентрация на антиоксиданта глутатион, неговото ниво може да се увеличи за сметка на доставката на цистеин от екзогенния Ацетилцистеин.

N-Acetylcysteine се грижи за здравето на клетките в тялото, може да се използва за профилактика на вътрешните болести, както и да помогне за по-бързото възстановяване на болни след чернодробна трансплантация. NAC капсули има мощни антиоксидантни свойства, увеличава имунната система и има комплексно значение за ХИВ-позитивни. Ацетилцистеин е ефикасно средство в профилактиката на псевдомембранозен колит, които се обуславя от приема на антибиотици. Помага при остри отравяния с парацетамол и други токсични вещества (алдехиди, феноли, живак, арсен). Защитава клетките на черния дроб от токсини. N-Acetylcysteine има добро нефропротекторно действие. Приемът му намалява вероятността от увеличаване на креатинин в кръвта. 

Как действа  NAC Detox regulators на капсули?

Хранителната добавка NAC (N-Acetylcysteine) 600 мг 60 капсули има добро отхрачващо свойство и влияе благоприятно при емфизем.

N-Acetylcysteine на Doctor's Best на изгодна цена има способността да повишава равнището на антиоксиданта глутатион, който понижава увреждането на клетките. Може да ускори скоростта на възстановяване на организма и да стимулира растежа на мускулна маса. Възпрепятства увреждането на клетките, забавя процесите на стареене и може да увеличи издръжливостта. NAC Detox regulators капсули може да се приема от хора, които се занимават със спорт, тъй като увеличава силата и интензивността. Подсилва имунната система, понижава мускулните увреждания и намалява умората. Best NAC е муколитично средство, което може да втечнява секрета, увеличава неговия обем и облекчава отделянето му. Действието е свързано със способността на свободните сулфхидрилни групи да разрушават вътре- и междумолекулните дисулфидни връзки на киселинните мукополизахариди на секрета.

NAC 600 мг повишава секрецията на по-течни сиаломуцини от чашковидните клетки. Използва се за намаляване на бактериалната адхезия на епителните клетки на лигавицата на бронхите. Благоприятства при ларинготрахеит, ринит. Стимулира мукозните клетки на бронхите, чиито секрет лизира фибрин. Той е антидот на акролеина, който се съдържа в цигарения дим, автомобилните газове и в  пържените храни. 

Ацетилцистеин се усвоява бързо от организма. След перорален прием максималната му концентрация в плазмата на кръвта се достига след 1–3 ч, с белтъчините на плазмата се свързва 50% от неговото количество. N-Acetylcysteine се извежда преимуществено от бъбреците във вид на неактивни метаболити (неорганични сулфати, диацетилцистеин), като незначителна част се отделя в неизменен вид от червата. Има приложения в качеството на антиоксидант в пулмологията, в кардиологията, както и при провеждане на химиотерапия. Може още да се използва в токсикологията. NAC Detox regulators 600mg  на Doctor's Best помага при респираторни заболявания, има антимутационно действие при болни с патологии на червата. Повишава утилизацията на глюкоза, стопира прекисното окисление на липидите и стимулира фагоцитозата. В състава на продукта влиза и аскорбинова киселинаAcetylcysteine има доказан антиканцерогенен ефект и противотуморни свойства. 

 • Действа добре при муковисцидоза
 • Помага при пневмония
 • Използва се за профилактика на белодробни абсцеси
 • При простудни заболявания
 • NAC 600 мг 60 капсули от Doctor's Best на топ цена има детоксикиращ ефект
 • Спомага при кащлица

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 веге капсула дневно, за предпочитане с храна.

Дозировка: 1 веге капсула 

Дози в опаковка: 60

Състав в 1 доза (1 веге капсула)Стойност%ПДД

Селен (от селенови дрожди) (SelenoExcell®)

50 мкг71%

Молибден (от молибден глицинат)

50 мкг67%
N-Ацетилцистеин (NAC)600 мг** 

 

 

 

 

 

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено. 

Други съставки: модифицирана целулоза (вегетарианска капсула), лимонена киселина, естествен аромат на ванилия. 

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Можете да направите поръчка чрез сайта, на телефон 0887 077 988 или като я изпратите по е-мейл.