Меню
Your Cart

Best Folate Fully Active Featuring Quatrefolic 400 mcg 90 Veggie Caps

Best Folate Fully Active Featuring Quatrefolic 400 mcg 90 Veggie Caps
Best Folate Fully Active Featuring Quatrefolic 400 mcg 90 Veggie Caps Високо биоактвна формула на фолат Укрепва паметта и цялостното здраве  Нама..

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
 • Наличност: В наличност
 • Модел: Best Folate Fully Active 400 mcg 90 veggie caps Doctor's Best
 • Код: DRB-00262
30.50 лв.
Без данък: 30.50 лв.

Best Folate Fully Active Featuring Quatrefolic 400 mcg 90 Veggie Caps

 • Високо биоактвна формула на фолат
 • Укрепва паметта и цялостното здраве 
 • Намалява риска от сърдечни болести
 • Помага при депресвни състояния
 • Важен за бременни и жени в детеродна възраст
 • Веган формула

Какво знаем за Метил Фолат?

Метил фолат капсули на супер цена съдържа фолиева киселина, необходима при бременност.Methyl Folate в Best Folate капсули е естествена активна форма на фолиевата киселина. Организмът ни не може да я произвежда, затова ние трябва да си я набавим или чрез хранителни добавки, или чрез приема на храни. Има една особеност обаче и тя е, че фолатът, който се предоставя от храните не е биологично активен. Той трябва да бъде разбит от черния дроб. Процесът създава тетрахидрофолат или метил фолат, необходим за организма.

Повече от половин век фолиевата киселина е изключително важен и съществен B-витамин. До 80-те години на миналия век дефицитът ѝ е бил свързван предимно с анемия. Фолиевата киселина (витамин В9) е важна за образуването на нови червени кръвни клетки. Новите проучвания обаче сочат, че недостигът на фолат по време на бременността може да повиши риска от раждането на бебета, които са с увредена неврална тръба, като спина бифида. Това е вроден дефект, който се изразява в неправилното изграждане на гръбнака. 

Фолиевата киселина циркулира в тялото на човека под формата на 5-метилтетрахидрофолат (5-MTHF). Това е активна формула на витамин В9. Като хранителна добавка при приема тя се преобразува е 5-MTHF или в друга активна форма. Best Folate Fully Active Featuring Quatrefolic на Doctor's Best на топ цена се абсорбира много по-бързо. 

Как действа Best Folate Fully Active Featuring Quatrefolic на капсули?

Добавката на Doctor`s Best помага при някои видове кожни заболявания. Изследвания показват, че има невероятно действие при депресии и стрес. Под формата на Methyl Folate​ способства добре при хора, които страдат от рецидивираща депресия. Фолиевата киселина се справя и с лошото настроение. Освен това има и редица други положителни свойства и някои от тях са:

Best Folate капсули на добра цена подпомага общото здравсловно състояние и помага при депресия.

 • Промени и смущение в настроенията
 • Може да редуцира хомоцистеина - приемът на метил фолат доказано намалява нивата, т.е. намалява и риска от сърдечни проблеми.
 • Диабетна невропатия – пациенти, които страдат от периферна невропатия изпитват подобрение на качеството на живот при употреба на фолата.
 • Кожни болести– завишените пропорции на метил фолат в епидермиса се запазват, дори когато серумните нива на фолат са понижени. Това от своя страна го прави идеален защитник на кожата от UV-увреждания. Може да помогне още и при псориазиси.

Best Folate капсули на добра цена съдържа Витамин С, като го прави още по-добър и придава допълнителна устойчивост на организма. Витамин Ц е водно-разтворим, а това означава, че той не се запазва в организма. Храни, които са богати на витамина са някои цитрусови плодове, доматите, броколите и други. Необходим е освен за растежа, така и за бързото възстановяване на тъканите във всички части на тялото. Подпомага още за производството на колаген. Колагенът пък е важен за кожата, кръвоносните съдове, хрущялите и сухожилията. Витамин С помага за абсорбцията на желязото, действа благоприятно за заздравяването на раните, както и за здравето на зъбите и костите.

Силен антиоксидант, който се справя с вредните свободни радикали в тялото. С времето тези свободни радикали могат да доведат до различни увреждания, както и до заболявания на сърцето и артрит. 

Проучвания сочат, че много хора имат занижени нива на витамина. Пушачите са тези, които са най-застрашени от недостиг на витамин Ц, тъй като количеството му рязко намалява. Някои от признаците можете да разпознаете по това: кървене на венците, накъсване на косата, суха и груба кожа, лесно нараняване, кръвотечение на носа и други. Други състояния, които могат да настъпят при дефицит на витамин C са: инсулт, жълтеница, високо кръвно налягане, атеросклероза, както и някои ракови болести. Приемът на витамин C чрез Best Folate Fully Active Featuring Quatrefolic на Doctor's Best на топ цена може да помогне за понижаване на риска от развитие на някои от тези заболявания. 

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула дневно, за предпочитане заедно с храна. 
Дозировка: 1 капсула
Дози в опаковка: 90

Състав в 1 доза (1 капсула) Стойност %ПДД
Витамин С (аскорбинова киселина) 40 мг 67%

(6S) -5-метилтетрахидрофолат (MTHF)
(800 мкг (6S) -5-methyltetrahydrofolic киселина,

глюкозамин сол (вегетариански източник)) 

400 мкг 100%

 

 

 

 

 

Други съставки: модифицирана целулоза (вегетарианска капсула), целулоза.
Не съдържа нищо друго, освен изброените съставки.

Може да направите поръчка чрез сайта, телефон 0887 077 988 или като я изпратите по е-мейл.